Så rundede vi 5 spillede Superligarunder og man kan begynde at danne sig et overblik over ligaens top, bund, overraskelser og skuffelser. I toppen ligger Randers F.C uden nederlag på kontoen og en målscore på hele 13-1. Overraskende for nogle, men Randers virker godt sammentømret, og kombineret med en nuværende Superligatopscorer, personificeret ved Thomas Wonderboy Dalgaard, som i Umbro X-Boot III Sort/Hvid. har scoret over halvdelen af Randers F.C.’s mål, så er man godt på vej. I søndags bragede de sammen med et andet tophold, OB, og selvom kampen endte målløs, så var det absolut ikke fordi den ikke var underholdende. Randers så nok bedst ud, set over hele kampen, men OB havde modsat værterne bolden i nettet, men blev bortdømt på, hvad der kunne ligne en tvivlsom offside. I den anden ende var Randers flere gange farlige, men ind ville bolden ikke og mon ikke begge hold trods alt kunne være tilfredse med et point. F.C. Nordsjælland tog hjemme imod trøjeløse F.C. Midtjylland, som havde fået deres spillerbus bestjålet henover natten og måtte stille op i hvide træningstrøjer, i stedet for deres normale sorte hjemmebanetrøje. Faktisk kunne det godt se ud som om det hæmmede ulvene, for selvom F.C. Nordsjælland blev reduceret til 10 mand ganske kort inde i første halvleg, så blev det en meget lige kamp. Faktisk var det ved at gå helt galt for midtjyderne, for da Marcus Pode, 20 minutter før tid fik bragt FCN i front, så handlede det pludselig om at få point ud af opgøret i det hele taget. F.C. Midtjylland fik dog skruet tempoet i vejret og presset godt på, hvilket i sidste ende sikrede dem et mål og et enkelt point. Det betyder at F.C. Midtjylland stadig ligger nummer 2 i Superligaen, med tre point op til Randers og a point med F.C. København. F.C. København tog i lørdagskampen hjemme imod Esbjerg fB, hvilket skulle vise sig at blive en underholdende forestilling. Esbjerg kom allerede foran efter små 8 minutter på et snedigt frispark af Niki Zimling, som i sine Umbro fodboldstøvler, sparkede den forbi muren og ind bag Jesper Christiansen, som efterfølgende tog dén på sin kappe. Kun 9 minutter senere, skulle Hjalte Bo Nørregaard udligne, da et flot forsøg fra nyindkøbet Sionkos side, ramte stolpen og endte midt i feltet foran fødderne på Københavnernes midtbaneslider. Resten af første halvleg blev dog en rodet affære, så da holdene gik til halvleg, var det nok med forhåbninger om en bedre anden af slagsen. Dét må man sige at holdene diskede op med! Hele 5 mål i anden halvleg blev det til og ganske fortjent kunne Løverne hive 3 point hjem til topstriden og ikke mindst, så fik man tanket selvtillid før den vigtige kamp mod Benfica tirsdag aften. Esbjerg derimod har nu en placering midt i tabellen, selvom man kom noget så flot fra start. Brøndby I.F. spillede igår den sene mandagskamp, ude mod Viborg F.F.. Lidt overraskende må det siges at være, at det skulle have prædikatet ”bundbrag”, men begge hold har skuffet de fleste kritikere i år og lå før ugen runde i den forkerte ende af ligaen. Brøndby jagtede før kampen stadig den første udebanesejr i over et år. Samtidig jagtede Viborg det første point i denne sæson overhovedet, så det var to sultne hold der gik på banen. Viborg startede kampen klart bedst og havde flere gode muligheder i Brøndbys ende, hvor forsvaret fortsat så meget vakkelvorent ud. Det endte da også ganske fortjent med en scoring til Viborgs nyindkøb til denne sæson, Petter Furuseth-Olsen, som i sine Puma - Velocity 1 06 FG Frozen Grass, udplacerede en chanceløs Stefan Andersen. I denne del af kampen var Brøndby meget tandløse og kom ikke rigtig frem til de helt store muligheder og Viborg kunne således gå til pausen med føringen. Det var et helt forvandlet Brøndbyhold der kom ud til anden halvleg, og lagde fra starten af anden halvleg et stort pres på hjemmeholdets mål. Man kom ydermere frem til flere store muligheder, ramte stolpen og det var utroligt, at bolden ikke ville ind over kridtstregen. I hvert fald ikke indtil Morten Duncan Rasmussen dukkede op ude foran feltet og sparkede den køligt ind bag Viborgkeeperen. 1-1 og med et kvarter igen lignede Brøndby ligefrem en vinder, hvis de kunne fortsætte i samme spor og dukke Viborg endnu en gang. Heldigvis for hjemmeholdet holdt de stand og endnu en gang, den 22. i træk, måtte Brøndby I.F. forlade en udebanekamp uden sejr. De to sidste kampe i denne runde endte med en 2-0 sejr til AaB over AGF og en uafgjort kamp mellem Lyngby og Horsens.