Tid til at vende tingene på hovedet: NikeFootballX

31.03.2015

Skrevet af Jonathan

Vi blev allerede præsenteret for Nikes nye satsning Football X da Joltter var en tur i St. Georges Park tilbage i februar. Nu er ventetiden så forbi. Nike kan nemlig i dag officielt præsentere Football X, som vil erstatte FC247 med Mercurial X Proximo og Magista X Proximo.

Senere i dag vil Joltter og PWG tage os gennem de to nye sko, så mens du venter på at høre deres vurdering af dem, så kan du jo tage et tættere kig på dem her. Og der er helt sikkert noget at glæde sig til. Nike benytter nemlig deres lancering til at smide hele 2 farvevarianter af hver silo på gaden allerede i dag.

Det ene design vi blev præsenteret for i februar, med dette karakteristiske “street” look, mens det andet design bygger på den nyligt præsenterede Intense Heat Pack, hvor Magista X Proximo selvfølgelig bære de orange farver fra Magista kollektionen og Mercurial X Proximo ligeså fra Mercurial kollektionen.

Hvordan skoene rent faktisk leverer på banen vil jeg lade op til Joltter og PWG at vurdere, så derfor skal du sørge for at tune ind senere i dag, når vi kommer med anmeldelsen af skoene. I denne omgang kan du jo starte med at tage stilling til, hvilken af skoene der ser bedst ud?