PUMA giver Dortmund ny energi med ny hjemmebanetrøje og 3. trøje

01.07.2015

Skrevet af Jonathan

Borussia Dortmund er klar til rejse sig efter, hvad der nok er fair at kalde en katastrofal sæson. Ikke mindst nu hvor den elskede Jürgen Klopp har forladt klubben. Nu sørger PUMA derfor for at give tyskerne det bedste udgangspunkt til den nye sæson med ny hjemmebanetrøje og 3. trøje.

Det kommer ikke som nogen overraskelse at hovedfarven på Dortmunds nye trøje er gul, men PUMA har valgt at give sin egen lille twist til designet med sorte, horisontale striber og tykke sorte felter på skuldre og ærmer. På indersiden af dragen har PUMA skrevet “BVB Leistungsversprechen”, som er et traditionelt klubløfte og betyder at man altid skal yde sit bedste for klubben.

trøjen kommer i et noget mere utraditionelt design, overvejende i hvid med gule skuldre, sort krave og ærmer. Et enkelt og stilrent design som forhåbentlig kan hjælpe klubben til en bedre placering en sidste sæson.

Få fingrene i Dortmunds nye Hjemmebanetrøje og 3. trøje lige her. – kun 549,-

En af de absolutte topstjerner i Dortmund, Marco Reus, siger selv om de nye trøjer: “Nu hvor pre-season træningen er igang igen begynder spændingen at bygge sig op. Jeg ser virkelig frem til at træde ind på Signal Iduna Park og se op på alle de gule og sorte fans. Den nye hjemmebanetrøje er fantastisk og jeg er vild med det stilrene design med striberne hen over brystet.”

I traditionel PUMA-stil vil trøjerne været udstyret med ACTV-teknologi (altså helt tætsiddende) og deres velkendte dryCELL-teknologi. Dette gør at Marco Reus, Ilkay Gündogan og de andre stjerner fra Dortmund er bedst muligt rustet på til den kommende sæson. Tror du på et bedre resultat til Dortmund i den kommende sæson?