Det nye ACE15 design reflekterer den kontrollerende spiller perfekt

01.07.2015

Skrevet af Jonathan

adidas har i dag lanceret X15 i en ny farvekombination af Sort/Grå/Neon - oven i købet med refleksive effekter. Den har dog også fået følgeskab af ACE15, der jo som bekendt er skabt til den kreative og rolige spiller på banen. Derfor lanceres den også i et design der passer hertil. Se den her.

På samme måde som X15 fik ACE15 også en drømmestart i sin debut. Her var både Rakitic og Morata med til at gøre Champions League finalen til en sand adidas fest. Og det er næsten ærgerligt at denne nye farvevariant ikke blev brugt til finalen for reflekserne på siderne havde virkelig kommet til sin ret i blitzregnen fra alle fotograferne.

Når jeg skriver at designet passer til den rolige spiller, så er det fordi at fodboldstøvlen kommer i en diskret kombination af sort og grå. Control Web designet på overdelen bliver fyldt ud med en diskret grå farve som står perfekt til den sorte farve. I modsætning til X15 er det kun adidas striberne på siden som er lavet med det reflekterende element.

Styr fodboldbanen med kontrol og Ace15. – kun 1.549,-

Jeg tog mig en lille runde på kontoret for at høre hvad mine kollegaer synes om den nye ACE15 og fangede Mathias fra Social Media. Han spiller til daglig i Predator Instinct og stadig til gode at give ACE15 debut:

“Jeg har altid været stor fan af Predator og selvom jeg ikke har byttet den ud med ACE15 endnu, så frister det her design. Jeg har et par adidas sneakers med samme reflective design, så det kunne være en fed måde at matche mit on- og off-pitch look op med hinanden.”

Når det her design sågar frister en trofast Predator-kriger som Mathias, så kan der vist ikke være nogen tvivl om at denne Ace 15.1 nok skal blive populær. Frister designet også dig?