Kom tættere på den nye generation af PUMA evoPOWER

14.01.2016

Skrevet af Mathias

Er du klar til at vælge power? De har været gemt væk i camouflage i et par uger, men nu er PUMA klar med den første rigtige evoPOWER farvevariant. Se den fra alle vinkler og hør lidt mere om den opdaterede støvle her.

Selvom støvlen har været camoufleret indtil videre, så bliver den alt andet end det nu. Den neonfarvede model er ikke en forsvarsspillere kommer til at overse, når Olivier Giroud og Yaya Toure stormer mod dem, men det ændrer ikke på det bliver ufatteligt svært at stoppe dem.

Konceptet bag den meget populære evoPOWER støvle er at give spilleren en barfods-oplevelse, når de sparker til bolden. Det opnår støvlen gennem en serie teknologier, som giver en frihed der ikke er at finde i mindre avancerede siloer. Det er der ikke ændret på, men nogle af de måder den gør det på er flyttet og forbedret.

Gradual Stability Frame er der blevet ændret en god del på og den nye version er langt smartere. På PUMA evoPOWER 1.3 er den nye lavet med en serie plader, som er inkorporeret i sålen og giver de varierende niveauer af stabilitet i sålen, som sørger for mere i frihed i forfoden og en solid oplevelse længere oppe. Funktionen er den samme som forrige model, men nu fungerer det bare meget bedre.

Få dine fingre i den nye farvevariant til PUMA evoPOWER 1.3 lige her.

Overdelen på den nyeste generation af evoPOWER har også ændret sig på mange måder. En af de modifikationer PUMA har lavet er en helt ny version af deres AdapLite overdelsmateriale, som er blødere og performer støvlens one-way-stretch teknik langt bedre. AccuFoam teknologien har også rykket lidt på sig, så den nu er at finde på støvlens inderside og kan have endnu større indflydelse på dit spark.

De ændringer der er at finde på den nye PUMA evoPOWER 1.3 lyder alle som yderst positive opgraderinger og den nye farvevariant passer også fremragende med den evoSPEED SL der lige nu bosser banerne verden over. Hvad siger du til den første farvevariant – føler du PUMA’s arbejde på den nye generation?

ALT_TAG