Meet the Mizuno Wave Ignitus

13.01.2016

Skrevet af Mathias

Sidste uge introducerede vi jer for de nye Mizuno støvler i vores udvalg, men som nogle af jer nok har lagt mærke til, så manglede vi lige en model at tage jer igennem - Mizuno Wave Ignitus. Se mere her.

Mizuno Wave Ignitus er bygget til præcise spark og dødbringende kontrol, hvilket kommer takket være teknologier gearet til lige netop dette. På indersiden af forfoden finder man Bio Panel Spin Area, som er en tekstur på overdelen der giver øget greb på bolden og derigennem mere præcision når du har kontakt til den.

Selvom det naturligvis er nyttigt, så er min yndlings teknologi dog stadig No Spin Area, som er at finde omkring vristen og indersiden. Det er i bund og grund bare puder med skum, men de er langt større end andre lignende teknologier og sidder i helt specifikke områder. Jeg siger ikke, at de automatisk forvandler dig til Keisuke Honda eller Joltter, men det stadig ret fedt at vide redskaberne er i orden.

Du finder Mizuno Wave Ignitus på vores hjemmeside lige her.

Vi har nu været igennem alle Mizuno fodboldstøvlerne, men ville egentlig rigtig gerne høre hvad du synes om dem. Er du fan af det japanske design og kunne du se dig selv i et par? Fortæl os gerne hvilken model er din yndlings i kommentarfeltet herunder.