adidas fejrer den største spiller nogensinde med en ægte platin Messi15.1 fodboldstøvle

12.01.2016

Skrevet af Mathias

Fem Ballon d’Or titler. Leo Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde, helt uden sidestykke. adidas præsenterer nu en ny platin, special edition Messi15.1 til den ultimative kreatør af mindeværdige øjeblikke på banen. Hør historien bag den nye støvle, som er noget helt udover det sædvanlige.

Som adidas selv siger: “Guld er for vindere, platin er til de største nogensinde.” Ja, da vi kaldte støvlen platin, så mente vi det. Det er ikke bare et eller andet skinnende materiale, som adidas lades som om er platin - this is the real deal! Kun det bedste til Lionel Messi.

De rigtig skarpe støvlespottere har måske endda opdaget at overdelen også er helt ny, fordi Messi15.1 Platinum er blevet lavet med en overdel af premium argentinsk læder. Vi har kun billederne at gå ud fra her, men man kan ikke komme udenom, det ser rimelig lækkert ud. En anden detalje, som jeg er specielt oppe at flyve over, er det Stan Smith-agtige “Endorsed by” logo på pløsen, som er lavet med lenticular-print. adidas har virkelig gjort alt for at gøre denne støvle så legendarisk som muligt!

Der er intet nyt om hvordan man kan få fingrene i den nye adidas Platinum Messi15.1 indtil videre og det er desværre mest sandsynligt, at de kun bliver givet til Messi selv. Vi håber bare virkelig på at se dem i kamp en dag.

Først kom Nike med Carli Lloyd støvlen i går og nu svarer adidas i den grad igen. Jeg bliver nødt til at sige, at for mig er denne Messi15.1 langt mere episk og en af de vildeste støvler nogensinde. Er du enig?