Weekendens støvlespots: Hvad sker der lige for Robbie Fowler?

11.01.2016

Skrevet af Mathias

Det nye år er kommet godt i gang på støvlespot fronten. Vi har fundet en god håndfuld af de bedste frem til jer, som i kan nyde her. Vi har også lige tilføjet et af de bedste mål fra denne weekend, som vi simpelthen ikke forstår hvorfor ikke er gået viralt, fordi det er helt sindssygt.

Muhamed Bésíc (Everton) - Nike Mercurial Superfly IV (Hjemmelavet custom)

Det ser ud til Muhamed Bésíc har haft saksen fremme og leget lidt med sine Nike Mercurial Superfly derhjemme, så vel som fikset dem med et nyt par snørebånd. Det er ikke lige noget vi foreslår, selvom mange professionelle spillere gør det, fordi hvis det går galt ødelægger det støvlerne helt. Han er trods alt spiller for Everton, så han har ubegrænset støvler.

Emma Kete (Canberra United) - Nike Tiempo Legend 5 NikeID

Det ser ud til Emma Kete fra den australske W-League har haft gang i noget NikeID og det har været yderst vellykket. Da vi så dem forfra troede vi det var et par Tiempo Legend v XX Premium, men kontrasten på sålen afslørede en orange sål. Stærkt arbejde.

Robbie Fowler (Liverpool Legend) - Nike Tiempo Legend V Custom

En god håndfuld af Liverpools største legender spillede en velgørenhedskamp sidste uge, hvilket altid giver nogle sjove spots og denne gang var det Robbie Fowler der leverede. Han har nok ikke kontrakt med Nike, hvilket forklarer hvorfor Nike Swooshet er sort, men hvad den strømpetape laver, det fatter jeg ikke. Har du set nogen spille med det før? Forøget touch? Hvad sker der?

Luis Suarez (Barcelona) - adidas X15.1 & Trusox

Det ser ud til El Pistolero endelig fik skiftet til den nye farvevariant i sidste uge. Luis Suarez, hans trofaste Trusox og de nye X15 kom også på scoringstavlen i den rimelig vanvittige kamp mod Espanyol.

Joe Jacobsen (Wycombe Wanderers) - Nike Mercurial Superfly IV Tech Craft

Det er faktisk lidt vanvittigt, hvor populære Tech Craft Pack støvlerne har været i de lavere engelske rækker. Selvom der har været et par Premier League spillere i dem, så er de næsten over det hele i The Championship og nedefter. FA Cup kampene gav os en chance for at se dem i aktion og her var Joe Jacobsen en af de mange i den læderklædte Mercurial. Det blev også til et mål mod Aston Villa, men dem scorer alle vel mod.

Det var vores gennemgang af weekendens bedste fodboldstøvler. Her er det mål jeg lovede jer. Helt sindssygt!