PUMA leverer nye friske farver til Fabregas og Co: evoPOWER Hvid/Total Eclipse/Lava Blast

01.07.2015

Skrevet af Jonathan

Der gik ikke længe fra at PUMA lancerede den ultralette evoSPEED SL og den opgraderede evoSPEED 1.4 før de nu kan løfte sløret for nye farver til deres evoPOWER. Så når Fabreagas, Balotelli og alle de andre evoPOWER spillere vender tilbage fra en velfortjent ferie, vil de rocke træningsbanerne med nye friske farver.

Der er ikke længe før at de europæiske klubber så småt begynder at ruste op til pre-season og mens alle evoSPEED spillere har fået helt nyt fodtøj til den nye sæson, så understreger PUMA at de ikke overser nogen. evoPOWER har nemlig i dag fået ny lakering og er blevet lanceret i en kombination af hvid og “lava blast” som PUMA har døbt farven.

I modsætning til evoSPEED har evoPOWER blot fået en farveopdatering og fodboldstøvlen kommer derfor i samme fatning som vi kender 1.2 versionen. Overdelen i AdapLite og AccuFoam sikrer således et præcist og kraftfuldt spark, som kombineret med den fleksible GSF sål tager dit spark til nye højder.

Cesc Fabregas er blandt spillerne som vil starte sin pre-season i de nye farver og han kan slet ikke vente med at komme i gang: “Jeg ser virkelig frem til at starte sæsonen igen efter en dejlig sommerferie. Disse nye sko vil hjælpe mig med at finde rytmen i mit spil og de nye farver er utrolig skarpe at se på. Pre-season er nøglen til en succesfuld sæson og jeg er rigtig glad for at PUMA give mine fødder et nyt look når vi sætter vores forsvar af titlen i gang.”

PUMA har hermed givet deres spillere nye farver til den kommende sæson og det bliver spændende at se de nye farver på fødderne af Fabregas og Co. Hvilken farvekombination er du mest til - evoSPEED eller evoPOWER?