Nike hylder Rom i AS Roma's nye udebanetrøje

30.06.2015

Skrevet af Jonathan

Vi kunne i starten af denne måned præsentere AS Romas nye hjemmebanetrøje som hentede sin inspiration fra de romerske riddere og deres rustninger fra mere end 2.000 år siden. Nike er nu klar med udebanetrøjen og denne gang er den romerske by, dens historie og arkitektur, blevet genstand for designet.

AS Roma’s udebanetrøje fra sidste sæson landede på vores Top 20 over de fedeste klubtrøjer. Den hjalp også klubben frem til imponerende 2. plads i Serie A. Nu følger Nike så op på den fine succes med en ny udebanetrøje helt i hvidt og med et mønster af den historiske by Rom i en let grålig tone.

Hvis du er vild med AS Romas nye udebanetrøje kan du finde den lige her fra 2. juli - Pris: 629,-

I modsætning til sidste år har Nike flyttet Giallorossi farverne fra hjemmebanetrøjen hen på siderne (var placeret som en diagonal stribe) og giver trøjen et moderne look. Også kraven er med til at give romernes udebanetrøje et stilet look som lever op til Totti og Co.’s høje standard.

AS Roma er endnu engang klar til at spille europæisk fodbold og med denne Rom-inspirerede udebanetrøje vil de komme til at stå helt skarpt på de europæiske stadions. Tror du at Roma kan udfordre Juventus om titlen næste sæson?