Unisport søger grafiker med godt blik for spillet

08.04.2016

Skrevet af Jonathan

Unisport er den ledende online fodbold retailer i Norden og en global mediedestination for fodbold relateret indhold. Vi tror på at skabe forbindelse og engagere os med fodboldinteresserede unge, samt yde en strømlinet online og offline købsoplevelse. Premium på alle områder.

Vi har været forelsket i spillet siden 1995. Dengang blev Unisport grundlagt i en lille Københavnerlejlighed. I 2002 lancerede vi vores første webshop som servicerede fodboldspillere og fans med det bedste fodboldgear, over hele Danmark. Siden da har vi haft succes med at lancere lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland og Tyskland, samt givet fodboldfans fra hele verden mulighed for at købe via vores internationale engelsksprogede webshop. Og det er kun begyndelsen.

Vi søger en dygtig grafiker til en fuldtidsstilling, hvor du skal være med til at løse vore grafiske udfordringer, og give en ultimativ oplevelse til vores brugere. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik.

Stillingen

I dette job kommer du til at arbejde med udvikling af online kampagner samt grafisk opsætning af annoncer, kataloger og andre tryksager. Primært vil der være fokus på online materiale, men vi ser gerne at du har kendskab til tryksager.

Vi samarbejder tæt med verdens største brands som fx Nike og adidas, og du kommer til at eksekvere kampagner, der skal understøtte deres globale kampagner med de største stjerner som Ronaldo og Messi, og fodboldklubber som Barcelona, Manchester United og Real Madrid.

Der sker en konstant udvikling i online teknologier og muligheder. I skabelsen af online materiale, er det vigtigt at du som grafiker kender disse muligheder, og i samarbejde med dit team og programmører kan være med til at gøre ideer til virkelighed.

Opgaverne stiller krav til dine evner, og formåen til at løse grafiske udfordringer da der generelt arbejdes indenfor nogle overordnede rammer, hvor alle kampagner er forskellige.

Vi forventer du har

  • - Passion for det du laver og afleverer
  • - Kan arbejde med pressede deadlines
  • - Et godt kendskab til Adobe CS pakken
  • - At du kender til HTML, CSS og Javascript er en fordel, men ikke et krav
  • - At du har arbejdet med video, men ikke et krav

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er first mover indenfor dansk e-handel. Du vil arbejde tæt sammen med entusiastiske kollegaer, kan være med til at gøre en forskel og hvor viljen til forbedring er kombineret med stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø. Kolleger med masser af erfaring med at designe, fotografere, lyslægge og photoshoppe. Ikke mindst et job i en virksomhed med kraftig vækst og potentiale for personlig, faglig og kreativ udvikling.

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning, CV og portfolio til job@unisport.dk med emnefeltet "Grafiker". Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marcos Lemus pr. mail - mal@unisport.dk - Vi garanterer dig fuld diskretion. Vi forventer ansættelse hurtigst muligt, og du vil arbejde fra vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.