Nike leverer nye farver til FootballX i "Street" inspireret design

29.06.2015

Skrevet af Jonathan

Mens sommeren venter liiiii’ rundt om hjørnet og de største ligaer holder sommerpause, sørger Nike for at du ikke skal gå uden alternative til lit selvtræning. Og for virkelig at skille dig ud uden for græsplænen har Nike lanceret MercurialX Proximo og MagistaX Street Multicolor.

FootballX er kollektionen for alle dem som ikke kan få nok af fodbold. En græsbane er dog ikke altafgørende for at du kan vise dine tricks frem. Med Mercurial og Magista Proximo kan du få lov til vise dine vildeste skills frem ligegyldigt om du spiller indendørs eller rundt på gaden.

Du kan mestre gaderne med FootballX sko lige her. De nye "Street" kan bestilles fra den 1. juli - Pris: 1.249,-

MercurialX kommer i et vildt design, der med lidt god vilje rigtig godt kan minde om adidas’ tidligere Limited Edition Samba Primeknit. Mens overdelen er malet i et hav af farver har Nike hold Dynamic Fit Collar i et klassisk sort design som matcher den farverige overdel. MercurialX er lavet til den eksplosive spiller og med dette design vil dine modstandere helt sikkert gå svimle fra banen.

MagistaX kommer i et mere diskret design og kontrolspilleren har heller ikke det samme behov for at skille sig ud som MercurialX spilleren har. Med sin kontrollerende og rolige spillestil kan playmakeren på banen nu spille med et sort/lilla design der også høster stor ros her i Unisport HQ. Anders fra kundeservice mener for eksempel:

“Jeg synes den er sindssyg fed! Farvekombinationen er perfekt til Magista og lilla er også en farve som står perfekt til det sorte design. Hvis man ser nærmere på den vil du også bemærke at den lilla farve også er en slags multicolor - en fed lille detalje fra Nike. Jeg er sikker på at den bliver revet fort fra hylderne.”

Også MercurialX får gode tilbagemeldinger, blandt andet Mathias har dette at sige om den: “Jeg elsker multicolor designet! Det giver skoen et helt nyt aspekt og det passer Mercurial-spilleren godt med et design der skiller sig så meget ud.”

De nye modeller fra FootballX kollektionen får masser af god feedback fra mine kollegaer i Unisport HQ. Personligt er jeg helt vild med MercurialX. Designet er lige min stil. Hvilken af de to er du mest til?