Kom i form til den nye forårssæson - Lær den revolutionerende adidas Boost teknologi at kende!

05.01.2016

Skrevet af Mathias

Du kan spørge enhver fodboldspiller der er noget værd, præstationerne på banen kommer kun fra hårdt arbejde til træning og i træningscentret. Vi har stadig vinterpause her i Danmark og efter julen, hvor alle nok fik deres del mad, er det snart tid til at komme i fodboldform igen. Vi tager jer igennem de bedste løbesko fra adidas, så du ved præcis hvad du skal gå efter for at gøre din løbetur så gavnlig og effektiv som muligt.

Indenfor adidas løbesko er der en teknologi, som til trods for at være under tre år gammel, står frem som den enevældige hersker og det er den berømte Boost sål. Da adidas først præsenterede den, annoncerede de, at det innovative dæmpningssystem ville fuldstændig revolutionere løbeverdenen. Det var en yderst modig statement, men det har vist sig at være helt og aldeles sandt.

Alle og enhver som har prøvet et par adidas Boost løbesko vil lynhurtigt genkende den lette, men meget responsive følelse du får. Denne unikke komfort kommer takket være skum-sålens specielle konstruktion, der er bygget op af “Energy Capsules”, som er en cellestruktur der modtager og udløser energien på en hidtil uset måde. Boost har i sandhed været en game-changer og selvom det her godt kunne lyde som big talk og et overdrevet salgspitch, så kan du tage mit ord for det, adidas Boost løbeskoene er the real deal.

Alle løbeskoene i vores brede udvalg af adidas modeller er lavet med Boost teknologien på den ene eller anden måde. Så hvor de alle har Boost teknologien i sålen, (fordi hvorfor ville man have noget andet?) er overdelen hvor du finder de største ændringer. Dette gør dit valg meget lettere, fordi du skal nærmest kun bestemme dig for hvilken type overdel passer dig bedst. Du kan vælge nogle af de lette og frie mesh-overdels varianter, eller nogle af modellerne med mere support.

Find den adidas Boost sko der passer til dig bedst her.

Boost teknologien har taget løbesko- og sneakerverdenen med storm. Du behøver ikke kun tage mit ord for det, fordi det sekund Kanye West først prøvede en prototype af løbeskoene tilbage i 2013, meddelte han med det samme, at det skulle danne grundlaget for hans nu berømte Yeezy Boost 750 og 350. Så udover at gøre din løbeture mere behagelige, er skoene også 100% Yeezy approved.