Årets første omgang støvelspots - Pønser Jamie Vardy på et støvleskifte?

04.01.2016

Skrevet af Mathias

Her er årets første omgang støvlespots at varme sig på, nu hvor vintervejret i den grad har meldt sin ankomst. Se med og få et tættere kig på de mest spændende spots fra de professionelle spilleres verden…

Antoine Griezmann (Atletico Madrid) - PUMA evoSPEED SLS

I løbet af julen lancerede PUMA den nye evoSPEED SLS støvle, som er en lidt mere holdbar version af verdens letteste kampstøvle. Den er der mange professionelle spillere som har taget til sig og en af dem er Antoine Griezmann. Vi har faktisk for nyligt talt med ham om dem og det kommer der snart en video af på Youtube, så hold øje med den.

Jamie Vardy (Leicester City) - Nike Hypervenom Phantom II Blackout

Så kom alle brands på allerhøjeste beredskab! Vardy og hans sindssyge form har været i Hypervenom Phantom II, men nu ser det ud til han er på jagt efter en lidt bedre kontrakt, fordi i sidste kamp er han hoppet i en blackout version. Et brandskifte kunne være ret spændende at følge, så nu er der endnu en grund til at se Vardy spille næste weekend.

Jack Butland & Joe Hart (Stoke City & Manchester City) - Nike Vapor Grip 3 SMU's & Nike Hypervenom Phantom

For nogle uger siden bragte vi billeder af Joe Hart og Jack Butlands matchende SMU's på vores unisportgoalkeepers IG-konto. Denne gang er drengene gået tilbage til den kommende sorte og hvide colourway, der dog har fået lidt ekstra lir, da håndryggens Swoosh er lavet i farven vi kender fra Liquid Chrome kollektionens Hypervenom model, hvilket også er den de står i.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 324K Gold

Sidste år lancerede Nike og CR7 den nye Limited Edition Nike Mercurial Superfly IV CR7 324K Gold, som Ronaldo begyndte at bruge med det samme. Siden er han skiftet til Savage Beauty signatur farvevarianten, men nu er han tilbage i den fantastiske Vapor III remake. De er intet mindre end sensationelle, så det kan man ikke bebrejde ham for.

Mickael TAvares (Sydney FC) - Nike Tiempo Legend V Highlight Pack

Den australske liga har vist sig at være en vanvittig fedt sted at kigge på fodboldstøvler, fordi i modsætning til den store europæiske ligaer, så er spillerne ikke på store kontrakter der binder dem til bestemte støvler og brands, så alle ender med at spille i det samme. Mickael Tavares fra Sydney FC beviste det med sine Highlight Pack Tiempo V, som var et fedt lille kig tilbage.

Ellie Brush & Vanessa DiBernado (Canberra United & Perth Glory) - Nike Tiempo Legend V Wms & adidas Ace15.1 Leather Wms

Også i Australien, i kvindernes liga, var der en kamp mellem støvler, hvor Ellie Brush og Vanessa DiBernado var på banen i to af kvinde modellerne fra Nike og adidas. Det var Tiempo og Ace støvlerne de to brugte og jeg kan godt blive lidt misundelig, fordi deres farvevarianter er knivskarpe!

2016 er officielt i gang med vores støvlespots. Har du set nogle af støvler som fangede dit blik? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.