Weekendens støvlespots: Debut til evoSPEED SL

29.06.2015

Skrevet af Jonathan

Sidste uges helt store nyhed må vi nok tildele PUMA og deres super lette evoSPEED SL på blot 103 gram. Det var da også den der klart dominerede billedet da vi kiggede på, hvad den forgangne uge havde at byde på af fodboldstøvler.

James Rodriguez (Colombia) - adidas Ace 15.1 Special Edition
Før vi går i evoSPEED mode bliver jeg simpelthen lige nødt til at lægge ud med adidas’ Golden Boy, James Rodriguez og hans gyldne ACE15, som han brugte under kvartfinalen mod Argentina. Støvlerne er helt eksklusivt designet til James og vil (desværre!) ikke blive solgt.

Sergio Agüero (Argentina) - PUMA evoSPEED SL (SG)
Agüero er selvfølgelig blandt PUMA’s stjerner som er hoppet i PUMA’s nye letvægter. Her er han dog hoppet i en SG version, så hans model vejer nok en smule mere end FG modellen.

Lena Goessling (Tyskland) - PUMA evoSPEED SL Skin
Også Lena Goessling fra det kvindelige tyske landshold har fundet vejen frem til den lette evoSPEED SL. Dog har hun valgt udgaven i læder, som vejer lige godt 150 gram. Stadig vanvittigt lavt af en læderstøvle at være!

Mana Iwabuchi & Nahomi Kawasumi (Japan) - PUMA evoSPEED 1.4 Syntet+Skin
De to landsholdsspillere fra det kvindelige landshold i Japan, Iwabuchi og Kawasumi, har i modsætning til Agüero og Goessling valgt evoSPEED 1.4. En i syntet og en i læder. Dog ser det ud til at de begge har fået tilpasset deres modeller med en del justeringer. For eksempel er hælkappen en anden på Kawasumis skin model ligesom både overdel og knopsystem ser ud til at være en anden hos Iwabuchis syntet.

Katrina Gorry (Australien) - PUMA evoSPEED SL Skin
Katrina Gorry har ligesom Lena Goessling også valgt læderudgaven af evoSPEED SL. Dog har hun valgt SG marianten ligeso Agüero, vel og mærke med en anderledes knopkonfiguration end argentineren.

Wang Shanshan (Kina) - Nike Mercurial Vapor X CR7 Silverware
Så springer vi lige væk fra evoSPEED, men bliver ved kvindernes VM turnering i Canada. For det er også lige værd at vise Wang Shanshan’s (i øvrigt et dejligt navn) fodboldsstøvler. Hun har tilsyneladende en lille CR7 fan gemt i sig, som hun får udlevet gennem hans seneste signaturstøvle.

Luka Milunovic (Serbien U-21) - Nike Mercruial Vapor X Academy Pack
Et kort øjeblik snød han mig til at tro at han bar Superfly Academy Pack. Men da jeg zoomede ind på støvlerne blev det selvfølgelig klart at Milunovic blot har fundet et par sorte sokker frem for at maskere at han spiller i Vapor. Ret kløgtigt, det må jeg give ham.

Alexander Scholz (Danmark U-21) - adidas World Cup
Det er ikke tit man ser disse fodboldstøvler i professionel fodbold længere. Men under hele U-21 EM turneringen i Tjekkiet har Alexander Scholz båret rundt på adidas’ ikoniske World Cup. Det synes jeg fortjener en plads i denne uges støvlespots.

Bianca Schmidt (Tyskland) - PUMA evoPOWER (Ny farvevariant?)
Vi runder denne uges støvlespots af ved Tysklands træning, hvor Bianca Schmidt viste et par nye farver af evoPOWER frem. Er det her mon farverne på næste farveopdatering?

Denne uges støvlespots stod naturligvis på masser af evoSPEED. Hvilken af de to nye evoSPEED skal du ud og spille med? SL eller 1.4? Del det dem med os på Facebook.