Nike opdaterer AS Monaco hjemmebanetrøje med gulddetaljer

27.06.2015

Skrevet af Jonathan

Sidste år indledte Nike og AS Monaco et nyt samarbejde som resulterede det klassiske diagonale rød/hvid design. Et meget enkelt design er i år blevet udvidet af et par guld detaljer for at toppe klubbens ambitioner.

Et nyt design kan og vil altid blive diskuteret. Er det for kedeligt, for vovet, helt perfekt eller bare grimt. Meningerne er mange og det vil de altid være. Min mening - helt ærligt? Jeg kunne faktisk bedre lide Nikes første udgave af AS Monacos hjemmebanetrøje. Den stod mere skarpt end den nye trøje. Når det er sagt, er der elementer ved den nye hjemmebanetrøje, som Nike har ramt helt rigtigt på.

For detaljerne i guld; linjerne langs siderne og Nike og AS Monaco logoerne, giver et twist til trøjen, som jeg er vild med. Til gengæld forstår jeg ikke helt kraven og de hvide skuldre. Det var nemlig et af de features, som jeg var særligt vild med i sidste sæsons udgave; de røde skuldre havde noget majestætisk over sig, som virkelig klædte Monaco klubben.

Havde Nike bevaret designet fra sidste år og tilføjet gulddetaljerne fra i år, så havde jeg været solgt! Men det er jo bare min mening. Hvad synes du om designet af Monacos nye hjemmebanetrøje?