Weekendens støvlepots - PUMA med nyheder lige inden årets afslutning

28.12.2015

Skrevet af Jonathan

Det har været endnu et solidt år med masser af vilde støvlespots. Vi er klar til årets sidste af slagsen og det lever helt sikkert op til standarden.

Marko Arnautovic+Ibrahim Afellay (Stoke) - PUMA evoSPEED 1.4+Lth Gul/Blå

Man må sige at der var mål i de nylancerede farver fra PUMA til deres evoSPEED. Blandt andre kunne Arnautovic fejre julen med et brag af en kasse mod Manchester United på Boxing Day. Hvad synes du om den nyeste farveopdatering?

Olivier Giroud+Cesc Fabregas (Arsenal+Chelsea) - PUMA evoPOWER Camo

For en uge siden havde vi ikke hørt fra dem i lang tid, men nu har PUMA både sendt nyt ud til evoSPEED og også evoPOWER med en ny Camo. Først spottede vi Fabregas i kamp mod Watford og senere Giroud til træning med, hvad der altså ligner en ny generation af af evoPOWER. Og nå ja, bemærk lige Trusox hos Olivier Giroud. Jep, de er overalt.

Elizabeth Grey (Western Sydney Wanderers) - Nike Premier Tiempo Pack

For nyligt lancerede Nike en ikonisk Tiempo Pack af deres Premier silo. Det kan godt være at det ikke er verdens mest populære fodboldstøvle, men herinde er vi ret vilde med den og derfor er vi godt tilfredse med at finde Elizabeth Grey fra den kvindelige australske liga i dem.

Jonathan Kodjia (Bristol City) - Nike Mercurial Superfly CR7 Savage Beauty

Og fra en knap så populær fodboldstøvle til en af de mest populære af slagsen. For i Sky Bet Championship løber Jonathan Kodjia rundt i et par af Cristiano Ronaldos signaturstøvler, nemlig den første i rækken som fik navnet Savage Beauty.

Dimas Delgado (Western Sydney) - Joma Champion Cup Blå/Sort/Rød

Det er godt nok ikke tit at vi fanger et par Joma fodboldstøvler nu til dags. Men i Australien er der én ting som er sikker og det er at der altid er gode ting at spotte. Champion Cup er Jomas svar på en speedstøvle og Dimas Delgado giver her lidt kærlighed til sine spanske brødre fra Joma.

Christian Benteke (Liverpool) - Nike Tiempoe Legend 6 Liquid Chrome Pack

Christian Benteke var både helten og skurken da han brød Leicesters ubesejrede stime og sikrede Liverpool sejren, men til gengæld også brændte nok årets største chance foran målet uden nogen målmand. Ikke desto mindre holder han rigtig godt liv i de nye Tiempo Legend og sine Trusox sokker.

Erik Paartalu+Stefan Mauk+Mark Bridge (Melbourne City FC+Western Sydney)

Nu har vi jo snakket om ikke så populære fodboldstøvler og at der altid er masser af guf at spotte i Australien. Så værs'go; PUMA evoACCURACY. Tilsyneladende er den lidt fallerede evoACCURACY mega populær Down Under. Det kunne være at man skulle overveje at give MB45's helt egen fodboldstøvle en ekstra chance?

Det var så årets sidste støvlespot. Vi er selvfølgelig allerede klar på den anden side af årsskiftet med nye støvlespots. Måske har du forslag til forbedringer? Vi er altid åbne for gode forslag...