Weekendens runde i den danske SAS-Liga bød på hele 14 mål i blot fire kampe. Brøndby og FC Nordsjælland skød runden i gang allerede lørdag på Brøndby Stadion. Brøndby var på jagt efter sæsonens første point, da første kamp i Esbjerg endte med et 0-1 nederlag. Det startede da også godt for Vestegnens drenge. I første halvleg var hjemmeholdet flyvende og lignede et hold der har tænkt sig at spille med om de fornemste medaljer. Efter 18 minutter blev nyindkøbet fra Lyngby Tobias Mikkelsen sendt af sted i dybden og iført Adidas Absolute Sort/Hvid udplacerede han Kim Kristensen i FCN-målet fra kanten af feltet. Samme Tobias Mikkelsen blev efter 36 minutter igen sendt af sted med en dyb bold. Han løb igen fra sin direkte modstander, men denne gang lagde han bolden til rette for Martin Ericsson som let kunne score til 2-0 iført Adidas Tunit Sort/Hvid. Det lignede Brøndby som vi kender dem på hjemmebanen, men anden halvleg blev et mareridt for hjemmeholdet. FC Nordsjælland fik lige hvad de havde brug for – et hurtigt reduceringsmål. Blot 3 minutter inde i anden halvleg reducerede Martin Bernburg efter et kæmpe kiks af Brøndbys anfører Per Nielsen. Det satte gang i FCN, som i store dele af anden halvleg var bedst spillende. Kort før tid fik gæsterne så endelig noget ud af det flotte spil. Tidligere Brøndby-back Henrik Kildentoft steg efter et frispark til vejrs og headede udligningen i kassen. Kildentoft spiller i Adidas Absolute. Dermed var skuffelsen på Vestegnen enorm og de blå-gule må vente med at fejre sæsonens første sejr. Kampens spiller blev fortjent Tobias Mikkelsen (billedet), som var meget tæt på en drømmedebut på hjemmebanen. Den unge komet må dog nøjes med at glæde sig over den personlige succes. Søndag var der tre kampe på programmet. Viborg tog imod Esbjerg som i sommerpausen har forstærket truppen med Rajko Lekic. Det skulle vise sig at være afgørende for denne kamp. Lekic scorede nemlig hele tre gange iført Nike Air Legend og ligger dermed nr. 1 på topscorerlisten. Også Anders Nøhr gjorde en god figur for vestjyderne, da han med to mål havde sin andel i udraderingen af Viborg på hele 5-0. Lyngbys comeback til Superligaen blev ikke lige hvad klubben havde drømt om. De tog hjemme imod Randers. Lyngby spillede en rigtig god første halvleg og var i det hele taget godt med i kampen. Det kunne dog ikke ses på resultatet som blev 3-0 til gæsterne fra Randers på mål af blandt andre Thomas Dalgaard, som dermed lægger sig op på siden af Lekic på topscorerlisten med 3 mål. Dalgaard spiller i Umbro X-Boot Sort/Hvid. Søndagens sidste kamp stod mellem AGF og OB i Århus. Her blev det til endnu et nederlag til AGF. OB’s Johan Absalonsen bragte efter 28 minutter gæsterne foran 1-0 iført Nike Mercurial Vapor. Den stilling holdt indtil ca. 10 minutter før tid. Her slog Mads Timm sejren fast. Han scorede til 2-0 iført Nike Air Legend. Superligaen er hermed allerede godt i gang. Er du klar til den nye sæson? Klik her og se vores store udvalg af fodboldstøvler og bliv klar til sæsonstart