Vi udforsker Nike Running verdenen

01.01.2016

Skrevet af Mathias

Off-season er over os og fodbolden er desværre på hold. At holde sig i form og skarp er utrolig vigtigt, fordi uden kommer du til at lide næste forår og du kommer til at kæmpe en tabende kamp for at få formen tilbage. Hvad er den bedste måde at gøre det på? Der er ingen vej udenom det, du skal ud og løbe. Vi har et meget imponerende udvalg af Nike løbesko, hvilket vi tager jer igennem her, så du kan få en ide om hvad der passer din stil og behov bedst.

Nike har tre løbesiloer, som indeholder forskellige løbesko og passer til forskellige løbestile. De 3 siloer er barefoot, neutral og stabilitet og jeg vil tage dig igennem dem her, så du kan få en bedre forståelse af de mange elementer der går til at lave nogle af de skarpeste løbesko i verden.

Barefoot Running - Nike Free

Vi sparker det hele i gang med de letteste og mest flexible Nike løbesko, som er de berømte Nike Free. Gennem årene er mange stoppet med at se Nike Free som løbesko og bruger dem i stedet som en lifestyle sneaker. Og selvom de naturligvis er yderst behagelige hverdagssko, så er kvaliteterne som løbesko stadig værd at overveje.

Barefoot running har mange store fordele for fodboldspillere, når vi træner i off-season, fordi de flexible sko og specielt sålen lader foden træne og styrke de indre muskler. De mere stabile og traditionelle løbesko er for stive og lader ikke din fod træne denne del af dit løb.

Find de løbesko du ser i denne blogpost her.

Neutral Running - Nike LunarTempo & Pegasus

Hvis du leder efter mere støtte og et blødt afsæt, så har Nike også en løbesko til dig. LunarTempo og Pegasus er begge lavet til løbere som har en neutral løbestil, men skoene har anderledes afsæt, fordi de udnytter to forskellige teknologier. Pegasus løbeskoene er lavet med Zoom enheden i sålen, hvilket giver et yderst responsivt afsæt, som sørger for mere eksplosivitet. På den anden side er LunarTempo skoen, som i stedet har den let genkendelige Lunar sål. Her får du et langt blødere bounce og du føles næsten som en astronaut der bevæger sig i vægtløshed på månen.

Stabilitet - Nike LunarGlide & Structure

Til de længere og hårdere løbeture foretrækker du måske lidt mere støtte i dine løbesko og vil have et endnu blødere afsæt end du får fra de andre Nike modeller. Her er de to Nike løbesko fra stabilitet siloen, LunarGlide og Structure, dem der giver det sikreste og kraftfulde løb. Structure modellens sål er også lavet med Zoom teknologien og hvis jeg behøver fortælle hvilken sål LunarGlide bruger,så har du ikke fulgt med. Beslut om du vil have det aggressive afsæt eller det helt bløde.

De 3 siloer indenfor Nike Running passer til den enkeltes løbestil og præferencer i forhold til afsættet. Jeg håber det her hjalp med at identificere dit næste par løbesko, så du kan holde dig i form gennem vinteren og bekæmpe den uundgåelige julevægt. Har du fundet dine nye Nike løbesko her?