Christmas In Unisport - d. 18 december - Joltter fortæller om sin World Tour

18.12.2015

Skrevet af Mathias

Joltter har været tilbage fra sin World Tour i et par måneder nu, men han har ikke siddet stille af den grund. Han har stadig travlt med at være med til utallige events rundt omkring, men nu har han endelig fundet tid til svinge vej forbi Christmas in Unisport studiet. Selvom slutresultatet var rimelig episk, så var det ret langt fra let at lave vores World Tour episoder og Joltter fortæller nu om sin oplevelse på World Touren.

Som fortalt var vores World Tour ret spektakulær, hvis vi må sige det selv. Joltter var verden rundt, hvor han jagtede efter de fedeste og mest unikke fodboldoplevelser. Han var på en mission for at opleve kærligheden for fodbold i alle verdenshjørner. Ikke så let som det lyder, overhoved ikke så let faktisk, men manden leverede. Hør fra Joltter, som fortæller om sin oplevelse på World Tour.

Gode historier er altid sjove og at samle de bedste fra World Tour episoderne var en god måde at have lidt sjov i Christmas In Unisport. Fortsæt med at følg vores Christmas in Unisport serie, hvor vi fortsætter med at have det sjovt med hinanden og lidt god fodbold.