PUMA giver Balotelli ny energi med limiteret evoACCURACY

31.03.2015

Skrevet af Jonathan

Lad os bare være ærlige: Mario Balotelli har haft bedre tider end dem han har haft siden han tog flyet til Liverpool. Nu giver PUMA ham dog et skud ekstra energi med en nyfortolkning af deres evoPOWER. Dette er den limiterede version af evoACCURACY.

Det grundlæggende koncept fra evoPOWER er sådan set stadig det samme. Alle elementerne er der: AdapLite overdelen, AccuFoam puderne, Gradual Stability Frame og GripTex. Men hvor fokus på evoPOWER er nogenlunde ligeligt fordelt på kraft og præcision, så har PUMA’s udviklere skabt en fodboldstøvler med fuld fokus på det præcise spark.

Gennem udviklingsprocessen af evoPOWER fandt PUMA nemlig ud af at præcision er mindst lige så vigtigt som kraft. For hvad er et kraftfuldt spark, hvis du alligevel ikke rammer målet? Det var her at PUMA fandt frem til at AccuFoam puderne rent faktisk spillede en helt central rolle.

Konceptet bygger på at materialet og placeringen af det på fodboldstøvlens overdel udligner de ujævnheder som fodens naturlige form har. På den måde sikrer støvlen et mere rent spark, som i sidste ende resulterer i langt større præcision.

Og mens evoPOWER også inkorporerer AccuFoam, så har PUMA gået skridtet videre med evoACCURACY og placeret materialet på et langt større område af overdelen. AccuFoam puderne er placeret som et lag under det japanske AdapLite materiale og leverer altså denne rene sparkeflade.

Og hvor kommer Mario Balotelli så ind i billedet? Jo, Super Mario betragtes rent faktisk som en af de spillere i verden med det mest præcise og kraftfulde spark og når PUMA nu allerede har italieneren i deres stab, så kan de vel lige så godt smide hans initialer (MB45) på hælen, for at understrege budskabet med evoACCURACY.

Balo forventes at bære sine nye evoACCURACY når Liverpool gæste Emirates i kampen om at hænge fast i drømmen om europæisk fodbold til næste år. Vi glæder os til at se om PUMA’s fodboldstøvler rent faktisk kan give Balotelli lidt momentum.