Nike genintroducerer det berømte Safari print på deres FootballX Street sko

18.12.2015

Skrevet af Mathias

Velkommen til junglen! Nærmere bestemt betonjunglen, fordi Nike er klar med nye farvevarianter til deres FootballX Street modeller. Og det er med et af de mest legendariske designs - nemlig Safari print.

Vi husker nok alle Nike Mercurial Superfly II og III Safari støvlerne, som Cristiano Ronaldo gjorde berømte ved at gøre hvad han gør bedst, score mål i massevis. Det ikoniske og unikke look er uden tvivl et af Nikes mest genkendelige nogensinde - for mit vedkommende i hvert fald.

Af den grund kan jeg rigtig godt lide det designarbejde Nike har gjort på de nyeste FootballX farvevarianter, men det er stadig bare ikke helt det samme. Det kan godt være jeg bare er lidt for nostalgisk og sætter de gamle støvler lidt på en piedestal, men jeg synes ikke genintroduktionen af Safari lever op til de originale to fodboldstøvle farvevarianter.

De nye Nike FootballX sko kan købes på mandag d. 21 december lige her.

Jeg vil rigtig gerne høre hvor du står, fordi selvom jeg egentlig ret godt kan lide looket, så mangler de lige den extra smule, som tager dem til det næste niveau for mig. Synes du jeg er for kritisk, eller har du det på samme måde? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.