PUMA teaser for nye evoPOWER generation med nyt Camo design

28.12.2015

Skrevet af Jonathan

Så er den gal igen. For 3. år i træk har PUMA præsenteret en evoPOWER Camo lige omkring nytåret. Og vi ved hvad det betyder – en ny generation er på vej. Eller, det vil sige, den nye generation er her jo så allerede…

Vi kender efterhånden PUMA godt nok til at vide, at når et ”camo” design bliver præsenteret, så er der noget nyt på vej. PUMAs camo design er deres officielle, uofficielle måde at tease for en ny generation på. Med camo designet ”forsøger” PUMA at skjule detaljerne ved den nye generation. Det er i bund og grund en alternativ måde at blackoute deres fodboldstøvler.

Historien omkring evoPOWER er dog stadig den samme, som den startede i 2013. Det strækbare Adap-lite benyttes for at give foden den frie barfodsfornemmelse ved spark, AccuFoam puderne er placeret omkring forfoden for at skabe en ren overflade for et præcist spar. Sålen er lavet på PUMAs Gradual Stability Frame der tillader større fleksibilitet end normalt og kombinationen af runde og kantede knopper giver optimalt greb i underlaget.

Nej, konceptet har ikke ændret sig fra den evoPOWER vi allerede kender. Dog har PUMAs udviklere lavet små justeringer og modifikationer, for at optimere udnyttelsen af deres teknologier. Og det er netop her at det nye Camo design kommer til sin ret. Så vi må vente lidt endnu med at gå helt tæt på, hvad den nye evoPOWER generation har at byde på…

PUMA spiller med lidt mere åbne kort denne gang og lægger ikke skjul på at der er en ny generation af evoPOWER på vej. Dog holder de stadig tæt til kroppen helt præcist, hvad og hvordan den nye evoPOWER fungerer.