Top 5 - Vi fejrer Star Wars og har fundet de bedste fodbold look-alikes - nyd dem her!

16.12.2015

Skrevet af Mathias

I dag er endelig den store premieredag og hele verden er på en fælles Star Wars hype - os inkluderet! Det eneste folk normalt taler om her på kontoret er fodbold, så nu blander vi de to og præsenterer vores fem bedste Star Wars og fodbold look-alikes. Se vores valg og sig endelig til hvis du har nogle der er bedre.

5. Lando Calrissian & Frank Rijkaard

Håret er måske lidt for krøllet, men derudover så er den helt spot on! Specielt klasse moustachet.

4. Xabi Alonso & Obi Wan Kenobi

The force var bestemt med Xabi Alonso i går, da han scorede sit vidundermål fra omkring 30 meter ude. Er han bare Obi Wan i forklædning?

3. Petr Cech & Darth Vader

Så præcist et match, at Petr Cech selv var nødt til at gå på Twitter for at bekræfte den. Vild med det og et stærkt Star Wars look-alike!

2. Micah Richards & Finn

Hey, vi skulle lige have en fra den nye film med også. Micah Richard har nok liiige et par kilo på Finn, men derudover kunne de lige så godt være i familie sammen. Undskyld til Micah Richards forøvrigt, ikke lige det heldigste foto af ham, men det illustrerende vores pointe best!

1. Darth Pellegrini

Jeg har altid set på Pellegrini som en stille og rolig gammel mand, men efter at have set sammenligningen med Darth Sidious (Senator Palpatine) er den opfattelse i den grad ændret. Så er det et spørgsmål om Darth Pellegrini kan føre Manchester City til Premier League triumf.

Vi overvejede ikke helt konsekvenserne og en kollega og jeg fik set en kæmpe spoiler, så i skal ikke sige vi ikke lider for vores blogposts! Kan du komme på nogle andre gode Star Wars - fodbold look-alikes? Vi ville rigtig gerne høre dem.