PUMA opruster med ny evoSPEED 1.4 i skarp Orange

24.06.2015

Skrevet af Jonathan

I dag kunne PUMA løfte det fulde slør for deres nye evoSPEED SL. Men den svimlende lette fodboldstøvle kom ikke alene. Der er nemlig også blevet plads til en lille opgradering af evoSPEED som fra i dag kommer i en 1.4 udgave. Du kan se nærmere på den i vores lille galleri her.

I dag er evoSPEED ikke bare blevet en, men hele to nye fodboldstøvler rigere. For sammen med evoSPEED SL har PUMA opdateret deres evoSPEED 1.3 til 1.4. Og mens konceptet grundlæggende set er det samme, så bringer den nye evoSPEED 1.4 et par små justeringer med sig.

Prøv din hurtighed af med den nye evoSPEED 1.4 lige her. Forudbestil nu - kun 1.249,-

Det er stadig det samme tynde mikrofiber materialer, men PUMA har skabt en ny 3D struktur på overdelen, som giver større friktion i mødet med bolden. Netop dette element har fået stor opmærksomhed gennem de seneste år og nu er konceptet omkring PUMA’s GripTex altså udviklet endnu mere aggressivt end tidligere.

Også den eksterne EverfitCage ër blevet udskiftet med en ny Speedframe, som er et supportsystem, der skal holde foden endnu mere fastlåst når der foretages hurtige vendinger og retningsskift. Denne evoSPEED 1.4 forventes ikke at blive benyttet af lige så mange professionelle, da den nye SL model er kommet for at tage den rolle. Men mon ikke at den nok skal få rigeligt med kærlighed alligevel...

Hvad enten du er til SL eller 1.4 så har PUMA givet dig nye muligheder for at forbedre dit spil endnu mere. Det bliver spændende at se, hvad evoSPEED 1.4 bringer med på banen.