Weekendens støvlespots: Paul Pogba sørger for alle ved han er en støvelspot legende og spiller i adidas Laceless

14.12.2015

Skrevet af Mathias

Jeg ved ikke lige hvad der skete sidste uge, men det har aldrig været så let at finde støvelspots. Der var tonsvis af dem og rigtig mange spillere ser ud til at have lidt kontrakt-bøvl, fordi alle rockede blackoutede støvler. Vi har udvalgt de allerbedste, som i kan nyde her.

Robinho (Guangzhou) - Nike Hypervenom Phantom Blackout

Vi sparker tingene i gang med en gammel kending. Gode gamle Robinho spiller lige nu i FIFA Klub VM, hvor vi bestemt også regner med at se mange støvlespots. Robinho rockede et par blackoutede Hypervenom fra første generation. Der er lidt orange på sålen, men vi kan ikke helt se hvilken farvevariant det er han har haft leget lidt med. Om ikke andet, så er det langt fra den sidste blackout i dagens indslag.

Emre Can (Liverpool) - Nike Mercurial Superfly IV Blackout

Lidt problemer for adidas og Emre Can? Han plejer at spille i adidas X15, men i kampen mod West Brom troppede han op i et par blackoutede Superfly, hvilket plejer at signalere kontraktproblemer.

Theo Walcott (Arsenal) - adidas F50 Adizero (X15 Custom Job)

Der er ikke meget X15-agtigt over Theo Walcotts støvler, udover farvevarianten. Walcott skrev under med adidas lige akkurat inden de aflivede F50 støvlens, så det kan være han var lidt ked af han ikke fik særlig meget tid i dem, at han holder fast i dem. Det er også værd at nævne at han har byttet snørebåndene ud - det pink var nok lidt for meget i overkanten.

Ryan Bertrand (Southampton) - adidas F50 adizero Tribal Pack

Ryan Bertrand ser ud til at dele Walcotts kærlighed for F50, men i stedet for at få en custom version, så bruger han den gamle Tribal Pack farvevariant. Det giver også en seriøs farvesammensætning, når det blandes med Southampton udebanetrøjen.

Rene Adler (Hamburg SV) - Resuch Re:pulse A2

Hamburg har endelig fundet en snert af niveau efter flere sæsoner, hvor de har ligget og rodet rundt i bunden af tabellen. Det samme gør sig gældende for keeper, Rene Adler, som også har genfundet nogle af de kvaliteter, der gjorde at han blev udråbt til et af landets største målmandstalenter år tilbage.

Yohan Cabaye (Crystal Palace) - Nike Tiempo Legend 6

Alle vidste det ville være en vanvittig god signing, men at det ville gå så godt er virkelig imponerende. Cabaye har vist gode takter i Magista hele sæsonen, men efter Tiempo 6 kom på banen har haft skiftet til den og det går stadig fremragende. En elegant støvle til en elegant spiller.

Paul Pogba (Juventus) - adidas Laceless

I sidste ende er Paul Pogba altid den helt store stjerne. Han finder altid måder at chokere mig og viser igen hvor helt igennem vanvittig han er. Han har takket nej tak til, hvad man må formode, er nogle rimelig store checks og holder sig kontraktløs, så han kan spille i lige hvad der passer ham. Han er derfor hoppet i et par adidas Laceless fremfor Nike Magista Obra. Han er støvlespot kongen og beviser det endnu en gang.

Støvlespots i massevis og faktisk en god håndfuld blackouts på banen. Alt i alt en fed weekend af fodbold og støvlespot aktion. Har du set noget andet du føler skulle have været med? Hvis du har, så skriv det i kommentarfeltet herunder.