Unisport WebTV: Joltter tester Hypervenom i selskab med Ronaldo og andre Nike stjerner

23.06.2015

Skrevet af Jonathan

Tidligere på året sendte vi Joltter på en omfattende verdensturne, som blandt meget andet har budt på CR7 og Messi’s barndshomshjem. Vi kan dog ikke sende ham rundt om jorden uden at han deltager ved en af fodboldens største begivenheder. Så se med da Joltter stoppede forbi fodboldens mekka i Berlin.

Joltter er allerede igang med at skrive næste kapitel i sin World Tour, hvor han i skrivende stund befinder sig på Hawaii. Men før Joltter vendte snuden mod det nordamerikanske, så var han lige et smut forbi Berlin, hvor Nike varmede op til Champions League finalen ved et 2-dags langt event, der blev skudt i gang med den nye HypervenomX og rundet af i selskab med Ronaldo og Klose. Og nå ja, så var Joltter selvfølgelig også med da FC Barcelona satte tingene på plads på det Olympiske stadion.

Gå amok med Hypervenom som Joltter gjorde i Berlin lige her

Som du nok kan fornemme i videoen, så var der fart på da Joltter mødte alt lige fra R9 til Klose, Mario Gomez, Thiago Alcantara alt imens han testede både de nye Hypervenom Phantom II fodboldstøvler og ikke mindste HypervenomX af. Husk at du kan følge hans fortsatte rejse på vores Snapchat profil: Unisportlife.