Weekendens støvlespots: Nikes VM kollektion for kvinder og Academy Pack

22.06.2015

Skrevet af Jonathan

”Du skal gøre dig fortjent til dine farver”. Sådan lød det fra Nike da de præsenterede deres Nike Academy Pack. I Tjekkiet og i Serbien har de taget det helt alvorligt. Det er blevet tid til ugens støvlespots.

Jan Kliment (Tjekkiet U-21) - Nike Mercurial Superfly Academy Pack
Jan Kliment gjorde sig i den grad fortjent til at spille farver da han med et hattrick gjorde det onde mod Serbien i weekenden. Det bliver spændende at se om Kliment trækker i farver mod Tyskland eller om han fortsætter stilen med de blackoutet Academy Pack.

Goran Causic (Serbien U-21) - Nike Magista Obra Academy Pack
Omvendt har anfører for Serbien, Goran Causic noget at skulle bevise i næste kamp. Hans Magista Obra Academy Pack kunne nemlig ikke levet op til noget som helst, og han blev endda skiftet ud efter en lille time.

Aleksander Kovacevic (Serbien U-21) - Nike Hypervenom Phantom Academy Pack
Manden som erstattede ham, Kovacevic, havde også fundet vejen frem til Academy Pack. Det var dog hverken Obra eller Superfly, men Hypevenom som han var hoppet i. Jeg skal da lige love for at der er har været Academy Pack mekka i Tjekkiet...

Marko Petkovic (Serbien U-21) - Nike Magista Opus (NikeID)
Petkovic overtog Causic’s anførerbind da han blev skiftet ud og han var omvendt mindre ydmyg end hans holdkammerater. Han var nemlig hoppet i en helt anden grav og designet sit eget par Magista Opus i farver der til dels matchede spillersætter. Blackout eller matchende farver, jeg er fan af det hele..

Darko Brasanac (Serbien U-21) - adidas Nitrocharge 1.0 Hunt Series
Vi runder af fra Serbien mod Tjekkiet med dette spot af Brasanac, som optrådte i et par Nitrocharge Hunt Series. Fodboldstøvler der kan lyse i mørket er ikke noget man falder over hver dag og Brasanac er tydeligvis imponeret nok til stadig at foretrække dem frem for, for eksempel et par adidas Ace15.

Harry Kane (England U-21) - Nike Hypervenom Phinish Silver Storm Pack
Harry Kane har stadig sit første mål til gode ved U-21 EM i Tjekkiet. Spørgsmålet er om han vil skyde skylden på sin form eller fordi han har skiftet Hypervenom Phantom I ud med Hypervenom Phinish. Nye fodboldstøvler skal som regel lige spilles til, så mon ikke det bare er et spørgsmål om tid før Kane bomber løs igen?

Marie Laure Delie & Jeon Gaeul (Frankrig) - Nike Tiempo Legend V & Mercurial Vapor WMN
Vi er nået ind til slutspillet i kvindernes VM turnering og i weekenden kørte vi lidt fokus på Nikes VM kollektion til kvinderne. I Frankrings ⅛-dels finale mod Sydkorea fangede vi Marie Laure Delie og Jeon Gaeul i to af kollektionens farver. Vi er helt pjattede med designet herinde. Hvad med dig?

Marc Ter Stegen (Tyskland U-21) - adidas Ace 15.1+Ace Zones Fingertips
Ter Stegen er en mand som går op i at matche. Under Champions League finalen var det med Predator Instinct, men nu er han skiftet over til adidas’ nye Ace15, samt Ace Zones Fingertips målmandshandsker.

Jadson (Corinthians) - X 15.1
Det her er da en farvervariant vi ikke kender til. Spørgsmålet er om det er en model som adidas har tænkt sig at udgive eller om Jadson har fået muligheden for at designe sit eget par. Ligegydligt hvad ser det spændende ud...

Nikes Academy Pack har i den grad domineret denne uges støvlespots, hvor der også blev plads til kvindernes Nike VM støvler og et par hidtil ukendte X15. Husk at vi gladeligt tager imod tips, hvis du falder over støvlespots i løbet af ugen. Du skal bare dele dem med os påFacebook.