10. December - De fem bedste fodboldtrøjer i 2015 (Og Joltter er tilbage!)

10.12.2015

Skrevet af Mathias

Guess who’s back, guess who’s back, guess who’s back - nananaa! Joltter er tilbage i Danmark i et stykke tid, inden han fiser videre til et eller andet sted i verden for at filme, og det betyder han lige kunne være med i dagens Christmas in Unisport episode. I dag giver alle værterne os deres top fem yndlingstrøjer fra 2015 og der er nogle seriøst fede trøjer i blandt, så se med.

At komme med de fem fedeste fodboldtrøjer fra 2015 er ikke let når man tænker over hvor mange vilde designs der har været. Alle har deres egen stil og i nogles tilfælde så lader de favorisme over for bestemte hold have indflydelse på deres beslutning… Joltter for fa’en, den er jo ikke fed. Se videoen og fortæl os i kommentarfeltet, hvilke trøjer har været dine yndlings i 2015, fordi vi kan jo have oversæt nogle valg, som er bedre end vores.

Christmas in Unisport serien kører for fulde udblæsning og med fire WebTV værter i aktion på samme tid, er der intet der kan stoppe os nu. Vi fortsætter med de fede videoer helt frem til juleaften, så se med hver dag!