9. december - Når man får et par signaturstøvler man ikke kan spille i

09.12.2015

Skrevet af Jonathan

Det er ikke alle og enhver der får privilegiet af at spille i sin helt egen signaturstøvle. Sidste år kørte PUMA deres Tricks koncept dedikeret til 4 af deres topspillere. På denne dag fik Marco Reus sit par - men han nåede aldrig at spille i dem.

2014 var bestemt ikke et år Marco Reus han ser tilbage på med stor glæde. Først blev han skadet blot få uger før VM startede og for præcis et år siden i dag, måtte han så se sin helt signaturstøvle blive lanceret - uden at han selv kunne spille i dem.

For igen, blot få uger inden hans helt personlige par evoSPEED blev præsenteret, fik Reus en slem skade, der holdt ham ude i flere måneder. Da han endelig kom tilbage, var PUMA allerede klar med en ny farveopdatering til ham. Ikke desto mindre, så må man sige at støvlerne virkelig havde et fedt budskab og et fedt design.

Det var en bittersød glæde da Marco Reus fik præsenteret sine signaturstøvler den 9. december i 2014. Synes du han fortjener at få et nyt par eller skal PUMA bare holde sig fra signaturstøvler?