adidas hylder ikoniske målmænd med History Pack

08.12.2015

Skrevet af Morten

De tyske giganter fra adidas lancerer nu 3 limiterede modeller i deres Ace-målmandshandske kollektion som en del af deres deres History Pack. Her trækkes der tråde tilbage til nogle af spillets allerstørste målmænd; Harald "Toni" Schumacher, Oliver Kahn og Fabien Barthez.

Den første model fra adidas History Pack leder tankerne tilbage på VM i 1982, hvor Vesttysklands keeper "Toni" Schumacher stødte voldsomt ind i Frankrigs angriber Patrick Battiston. Vesttyskland gik hele vejen til finalen, hvor de tabte til Italien, men det er uden tvivl sammenstødet med Battiston som Schumacher vil blive husket mest for ved denne slutrunde. Vi kommer til at se Iker Casillas i den opdaterede model af 82-handsken.

Før Manuel Neuer kom til Bayern München og slog sit navn fast, brugte klubben nogle år på at finde afløseren for den tyske keeperlegende Oliver Kahn. Derfor er det også meget passende at det er arvtageren, der skal trække i relanceringen af Oliver Kahns handske fra mesterskabsæsonen i 1997.

Den sidste model sad tilbage i 1998 på hænderne af den senere verdensmester Fabien Barthez. I 2015 kommer vi til at se den på hænderne af Arsenals Petr Cech. Personligt synes jeg at det er den fedeste af de tre modeller med dens klassiske hvide look, hvor de tre striber har fået et olieret aftryk.

Du vil allerede kunne se de tre handsker blive brugt i sidste spillerunde af Champions Leagues gruppespillet i denne uge, så hold øje med målmændende der. Hvad synes du om adidas' History Pack og selve konceptet med at relancere gamle handskemodeller? Fortæl os det i kommentarfeltet.