7. december - Hvem har den bedste stil? Vind den mest populære holddragt i dagens episode!

07.12.2015

Skrevet af Mathias

Nu kører Julen for fulde udblæsning! En hel uge af december er gået og humøret er højt. Vores Christmas in Unisport WebTV hold sørger også for julestemningen er i top og fortsætter med at lægge videoer op af alt den spas vi foretager os her i december. Denne gang er det ‘Build a kit’-challenge, hvor gutterne kommer til at duellere om hvem der kan sammensætte den bedste holddragt og hvor i kan vinde jeres favorit.

Christmas In Unisport har altid en god mængde konkurrence og i dags episode er en af dem man rigtig gerne vil vinde. Det er i bund og grund tusindvis af mennesker der bedømmer hvorvidt man har god stil eller ej, så den vil man nødigt ende med at se nederen ud i. Selvom jeg naturligvis har en mening her, så bliver jeg nok nødt til at forholde mig neutral, men det synes jeg bestemt ikke du skal, fordi stemmer du, så får du chancen for at vinde den fulde kampdragt de har lavet.

Today we bring back the Build-A-Kit challenge, where JayMike, PWG and Luca have to build a match kit in 15 minutes. All...

Posted by Unisportstore.com on Monday, December 7, 2015

Klik dig ind ovenover, hvor du skal like den kampdragt du synes bedst om. Hvis du gør det, så har du chancen for at vinde det fulde sæt. Afsted, afsted, afsted!

Der er nogle ret alternative sammensætninger, men alle 3 ville være ret lækre at bruge her til vintersæsonen. Se videon og fejrer julen i stor stil!