PUMA tager udfordringen op og leverer ultralet evoSPEED SL på 103 gram

24.06.2015

Skrevet af Jonathan

“Let og hurtig er lige blevet lettere og hurtigere.” Sådan lyder det fra PUMA to uger efter at de teasede med deres evoSPEED SL Camo. Nu er PUMA klar med den første officielle evoSPEED SL. Vægt: 103 gram. “Game on adidas” - som man siger…

Man kan fristes til at spørge sig selv, hvad der skyldes denne ekstreme jagt på at lave den letteste fodboldstøvle. Svaret skal man nok finde to steder: Et præstationsorienterede område og et konkurrencepræget område. Mens det konkurrenceprægede område er rimelig åbenlyst, vil jeg fokusere på at se på det præstationsorienterede grundlag her.


Føl dig hurtigere end aldrig før. Forudbestil den lige her - Pris: 1.799,-Det præstationsorienterede område bygger naturligvis på de krav moderne fodbold stiller til fodboldspillere i dag. Det hele skal gå hurtigere. Lige fra dit løb til din omgang med bolden til dit overblik. Den lette fodboldstøvle tilbyder to ting i denne sammenhæng. På den ene side er der et psykologisk fordel i at du allerede føler dig lettere bare ved tanken om at du har et par fodboldstøvler på 103 gram på fødderne. På den anden side gør den ultratynde overdel samtidig også at du opnår langt tættere kontakt med bolde og dermed kan kontrollere den langt bedre.

Til denne nye evoSPEED SL har PUMA selvfølgelig været nødsaget til at ændre på hele konceptet for deres speedstøvle. Det har resulteret i flere tiltag som for eksempel en laserskåret SPEEDFRAME, der fungerer som et supportsystem på overdelen. Også knopsystemet er helt anderledes med en blanding af koniske og kantede knopper. Ikke mindst den helt specielle tre-knoppede hæl stikker ud som noget helt nyt og det bliver virkelig spændende at se, hvad Agüero, Reus, Falcao og alle de andre PUMA evoSPEED spillere kan skabe med denne nye speedstøvle.

PUMA understreger at grundet materialerne, vil denne evoSPEED SL højst være kampdygtig i 10 kampe. Støvlen er derfor nok også hovedsageligt tiltænkt de professionelle og støvlesamlere. Men det kunne alligevel være lidt sjovt at spille i den alligevel. Bare et par kampe...

ALT_TAG