En Nike Tiempo Legend V efter kvindernes hoved

21.06.2015

Skrevet af Jonathan

VM for kvinder er godt igang, nu hvor vi er nået ind i slutspillet. I forbindelse med mesterskabet i Canada lancerede Nike en helt speciel kollektion til ære for kvinderne - og her i Unisport HQ er vi store fans!

Lad det være sagt med det samme: Vi har en svaghed for Nike's klassiske læderstøvle Tiempo Legend V og når der så lander en farvekombination som denne skal det selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Og slet ikke når vi sidder inde med nogle fodboldtossede kvinder på kontoret. Det er den perfekte opskrift på en fed photoshoot.

Du kan få fingrene i Nike Tiempo Legend V WMN lige her - kun 1.449,- kr.

Derfor tog jeg mig også en runde på kontoret, hvor jeg blandt andre fangede Ingeborg, som havde det her at sige om VM versionen af Tiempo Legend V: "Jeg synes helt klart at Tiempo'en er den af VM støvlerne, som ser bedst ud. Kombinasionen af den diskrete blå farve og den skarpe neon giver fodboldstøvlerne en rigtig flot kontrast og klart noget jeg kunne se mig selv i. Jeg synes også det er fedt at Nike har lavet en kollektion dedikeret særligt til kvinderne. Det burde de gøre oftere, for den her får klart en 10'er af mig."

De andre kvinder (og mænd) her i Unisport er ret vilde med denne damekollektion fra Nike og der er helt sikkert nogen som ville ønske at de kom i en større størrelse. Hvad synes du om denne VM-kollektion fra Nike? Har de ramt en god farvekombination?