New Balance Visaro & Furon launch event i Liverpool

18.06.2015

Skrevet af Jakob

Efter intet mindre end ni (9!) måneders teasing af deres nye fodboldstøvler løftede New Balance i dag sløret - og vi var med, da Visaro og Furon blev vist frem for første gang på Liverpool Academy. Og nå ja, så testede vi dem da også lige...

Vi har ventet. Så har vi set lidt på en whiteoutet teaser-støvle. Så har vi ventet lidt mere. Og så har vi set lidt mere på en whiteoutet teaser-udgave af New Balances fodboldstøvler. Nu er ventetiden imidlertid ovre, da amerikanerne i dag løftede sløret for deres to nye fodboldstøvler - Visaro og Furon, lavet hhv. til spilleren der skaber og spilleren der tager. Scenen var sat, og vi var med til lanceringseventet for at blive klogere på de to nye, innovative fodboldstøvler.

Her tog New Balance os igennem den lange resarch- og udviklingsproces, der ligger til baggrund for Visaro og Furon, hvor de i samarbejde med flere universiteter har forsket i præcis hvordan fodboldspillere bevæger sig i dag. Denne forskning er baseret på tanken om, at der i fodbold eksisterer to offensive typer - en der skaber chancerne, og en der tager chancerne. Herefter stod den på en sjov, interaktiv oplevelse med Oculus Rift-brillen (hvor man kan se film og spil i et 360 grader univers og selv bestemme hvad man ser på) - og endelig fik vi lov til at få de nye støvlerne i hænderne og, vigtigst af alt, på fødderne.

Her kunne vi først prøve kræfter med Visaro, hvor det handlede om afleveringer, kontrol og frispark - og førstehåndsindtrykket var rigtig godt med en lækker, blød og smidig overdel, der giver en imponerende, støddæmpende føling med bolden. Samtidig satte den sig allerede efter kort tid perfekt rundt om foden med et lækkert fit og god komfort, og Jakob kunne ikke skjule et imponeret smil.

New Balance Visaro kan bestilles her - kun 1.299 kr.

Herefter stod den på Furon, som er skabt over samme læst som Visaro, men som har mere fokus på at holde foden på plads - og man mærker straks forskellen med et mere sikkert og tæt fit, der giver en utroligt (om end mere stiv oplevelse) responsiv fodboldstøvle. Dette skyldes både Burrito-pløsen, der smyger sig om foden, men også den stive sål, der sørger for at Furon reagerer på din mindste bevægelse - med andre ord skræddersyet til den fartglade spiller.

Bestil din New Balance Furon allerede i dag - kun 1.299 kr.

Vi skal være ærlige og sige, at vi hverken blev til Ramsey, Nasri, Januzaj eller Navas - men til gengæld kunne vi ved selvsyn konstatere, at New Balance mener det alvorligt, og især Visaro vakte begejstring i Unisport-crewet. Hvad synes du om de nye NB Football støvler? Del dine tanker med os i boksen herunder.