New Balance og FC Porto jagter succes med ny hjemmebanetrøje

18.06.2015

Skrevet af Jonathan

FC Porto har en stolt historie. Og når nye trøjer skal designes kigges der ofte ind i klubbens traditioner og kultur. Porto og New Balance har dog gået en anden vej og brugt deres ambitioner for fremtiden til at designe den nye hjemmebanetrøje. Den ser dog efter min mening rimelig meget ud, som en FC Porto hjemmebanetrøje nu engang bør og skal se ud.

De ikoniske hvide og blå striber udgør stadig det visuelle look på New Balances første bud på en hjemmebanetrøje til FC Porto. De har dog tilføjet nogle små detaljer til trøjen, som giver den kant New Balance og FC Porto gerne vil repræsentere. På den nederste del af ryggen og siderne har amerikanerne således placeret en række vandrette striber for at symbolisere klubbens konstante ambition om at være mere end bare traditioner.

Du kan forudbestille den nye FC Porto Hjemmebanetrøje lige her - kun 599,-

Vi kender alle følelsen af trække en fodboldtrøje over hovedet til den klub vi elsker. Og det er præcis den følelse Ricardo Quaresma glæder sig til at få når han skal til at spille i den nye hjemmebanetrøje: “Intet slår følelsen af at hjemmebanetrøjen på og træde ud foran vores fans på Estádio do Dragão. Vi repræsenterer den fantastiske by Porto og vi kommer til at se fantastiske ud i disse trøjer.”

FC Porto måtte nøjes med sølv i den portugisiske Primeira Liga i den afsluttede sæson. Nu ser de sammen med New Balance mod nye tider med deres nye hjemmebanetrøje. Du kan forudbestille trøjen og slutte dig til portugiserne lige her.