Unisport leder efter en SEO expert der kan hjælpe os med at vinde Champions League.

17.06.2015

Skrevet af Jonathan

Unisport er den ledende online fodbold retailer i Norden og en global mediedestination for fodbold relateret indhold. Vi tror på at skabe forbindelse og engagere os med fodboldinteresserede unge, samt yde en strømlinet online og offline købsoplevelse. Premium på alle områder.

Vi har været forelsket i spillet siden 1995. Dengang blev Unisport grundlagt i en lille Københavnerlejlighed. I 2002 lancerede vi vores første webshop som servicerede fodboldspillere og fans med det bedste fodboldgear, over hele Danmark. Siden da har vi haft succes med at lancere lokale webshops i Sverige, Norge, Finland og Holland samt givet fodboldfans fra hele verden mulighed for at købe via vores internationale engelsksprogede webshop. Og det er kun begyndelsen..

I din rolle som SEO specialist vil du spille en central rolle i vores Marketing & Brand afdeling, som er ansvarlig for alle stadier i købsprocessen. Holdet består af lokale markedsføringseksperter og specialister der sikrer at vi holder vores høje og profitable vækstmål. Du vil blive ansvarlig for planlægning, udførelse og rapportering af alle SEO relaterede aktiviteter. Vi forventer, at du er meget motiveret og kan tage det fulde ansvar for at vækste organisk trafik på eksisterende og nye markeder.

Vi forventer at du er ivrig efter at holde trit med de seneste opdateringer og 'best practices' indenfor SEO samt benytte indsigter fra analyseværktøjer til praktisk implementering og rapportere resultaterne af dine initiativer. Du skal elske at arbejde som en del af et team, og du være i stand til at omsætte dine ideer til praktisk udførelse på alle markeder.

Ansvarsområder

 • - Udvikle en 'best in business' SEO-strategi
 • - Håndtere søgeords porteføljer
 • - Optimere på sideindhold
 • - Udføre Teknisk SEO analyse
 • - Udføre implementering på tværs af flere lande
 • - Overvåge og rapportere SEO præstationer

Profil

 • - Solid praktisk erfaring med SEO og online marketing
 • - Evne for at vende indsigt til handlinger
 • - Erfaring med SEO og webanalyse værktøjer
 • - Selvdreven og elsker at tage initiativ
 • - Højt motiveret holdspiller
 • - Forstår dynamikken i et e-commerce miljø
 • - Taler og skriver flydende på et af følgende sprog: dansk, svensk, finsk eller norsk.

Hvad vi tilbyder
Hos Unisport vil du få muligheden for at få en nøglerolle på vores unge og dynamiske arbejdsplads. Du får rig mulighed for at udvikle dig sammen med firmaet, da vi kontinuerligt søger at styrke vores nuværende position på eksisterende markeder, samtidig med at vi går ind i nye.

Stillingen
Stillingen er fuldtid (37.5 timer om ugen) og du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor på Bådehavnsgade 38 i København. Den rette kandidat vil være i stand til at udgøre en forskel og arbejde sammen med andre højt motiverede kollegaer indenfor marketing og branding.

Ansøgning
Ansøg denne stilling ved at sende dit CV og ansøgning til job@unisport.dk hurtigst muligt. Vi ønsker at vores nye SEO ekspert starter før slutningen på sommeren.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Erik Brännström, Head of Marketing & Brand, på eb@unisport.dk.