6. december - Da Nike udgav Nike Premier World Cup Pack

06.12.2015

Skrevet af Jonathan

For få uger siden relancerede Nike deres ikoniske Nike Premier kollektion i fire nye designs. Før det var det dog næsten hele to år siden at kollektionen havde fået en opdatering. Og på denne dag for præcis to år siden, var det netop den opdatering som så dagens lys.

Nike Premier bærer rundt på en historie som få af nutidens fodboldstøvler kan prale af. Den klassiske læderstøvle er da bestemt også noget der er værd at holde fast i – især med den seneste opdatering.

Men designet fra julen i 2013 er i den grad også værd at huske tilbage på. I tre farver – rød, gul og blå, hyldede Nike tre af deres partnere, som hver især har vundet en VM titel; England, Brasilien og Frankrig.

Jeg dykkede ned i vores arkiver og ret passende fandt jeg et Christmas in Unisport afsnit frem med Joltter, hvor han taler om den netop omtalte Nike Premier farveopdatering. Enjoy.

Den seneste Nike Premier lancering hylder på lige så ikonisk vis nogle af de mist mindeværdige Tiempo Legend fodboldstøvler og der jo alligevel et par stykker at vælge imellem der. Hvilken af dem er din favorit?