Manchester United tredje trøje 2021/22 | Historien gentager sig

12.08.2021

Skrevet af Lasse

En ny klassiker er ved at blive tilføjet til den lange historie om ikoniske Manchester United trøjer. adidas er klar med en ny tredje trøje til 'De røde djævle' til 2021/22-sæsonen. Trøjen giver os nogle seriøse 1990’er vibes. Lad os tjekke den ud!

For et par dage siden så vi adidas lancere Arsenals 3. trøje. En trøje, der kombinerer The Gunners’ historie med adidas’ EQT arv til en ny og moderne 3. trøje. Det samme sker nu for Manchester United, da adidas endnu engang tager inspiration fra en ikonisk trøje og kombinerer det med sin EQT arv. Tilsammen skaber det en fantastisk trøje til United. Lad os tjekke det ud!

Manchester United 3. trøje 2021/22

Den nye Manchester United 3. trøje er mørkeblå, på grænsen til det sorte, men med nogle flotte gule detaljer på. Trøjen har en 'all-over' møsnter, der ligner pile. Striberne på kravenebenene er gule og det samme er sponsorlogoerne på ærmet og fronten. adidas-logoet er ret specielt, da bogstaverne er gule og de tre striber er blå.

Men hvorfor er adidas-logoet det? Det skyldes at lige præcis dén type adidas-logo blev opfundet for 30 år siden, som en del af adidas' EQT linje. adidas EQT markerede således en ny æra i adidas' historie og er en vigtig del af de adidas-brand, som vi kender i dag. Udover at trøjen hylder 30-års jubilæet for adidas EQT har trøjen også referencer til en ikonisk Manchester United udebanetrøje fra 1993-95-sæsonerne. Dermed drager trøjen inspiration fra to store fodbold power houses historie.

adidas er sikre på, at den nye Manchester United 3. trøje bliver en klassiker - og vi tilslutter os dem!

Shop den nye Manchester United 3. trøje hos Unisport i dag!