Real Madrid udebanetrøje 2021/22 | Graffiti design

05.08.2021

Skrevet af Lasse

adidas er klar med den nye Real Madrid udebanetrøje til den kommende sæson. En trøje, der er inspireret af graffiti og som minder os om en speciel trøje fra 1998/99-sæsonen. Læs mere om den, samt køb den, nedenfor.

Real Madrid går imod nogle meget interessante tider. Los Blancos i løvet af sommeren fået en ny træner, fået nye spillere, såsom David Alaba, og fansene kan også se frem til at renoveringen af Santiago Bernabéu står færdig til næste år. På den anden side har Real Madrid også mistet nogle nøgelpersoner på det seneste. Dermed bliver det utrolig spændende at se, hvordan den Madrilenske klub klarer den. Og nu hælder adidas lidt ekstra kulør på den kommende sæson, ved at lancere en fantastisk ny udebanetrøje til Real Madrid. Lad os tjekke den ud med det samme!

Real Madrid udebanetrøje 2021/22

Real Madrid kommer til at spille i en smuk mørkeblå udebanetrøje i 2021/22-sæsonen. En trøje, der er inspireret af graffiti-kunsten fra gaderne i Madrid. Graffitikunsten repæsenterer blandt andet Madrids kulturelle diversitet. Derfor er denne trøje en hyldest til byen og Real Madrids diversitet i form af et alternativt og progressivt design.

Men hvordan kan graffitikunst blive en del af en fodboldtrøje? Hmm, graffitien er faktisk at finde over hele trøjen, da trøjen er udstyret med en subtil graffiti-grafik - farvet i en smule lysere tone af blå end resten af den mørkeblå trøje. Graffitien indeholder blandt andet kroner og pile - og der ser vildt godt ud til konkleklubben. Kronen og pilene er også at finde på ryggen - lige under kraven. For at være mere præcis; det er faktisk en del af ordene 'Real Madrid', som er skrevet i en lille griffiti-inspireret skrifttype på ryggen. En lækker lille detalje!

Udover at være blå har trøjen også detaljer af hvid, da både logoerne og det førnævnte logo i nakken er hvide. Kraven og de velkendte tre adidas-striber er alle i en flot orange farve. Kombinationen af mrøkeblå, hvid og orange får os til at tænke tilbage på en ikonisk Real Madrid trøje fra 1998/99-sæsonen.En sæson, hvor en ung Raúl i sin start 20'ere smadrede La Liga med 25 mål for Real Madrid. Måske en ny ung angriber kommer til at gøre det samme for Los Blancos den kommende sæson? Ellers er vi ret sikre på, at Benzema nok skal stå for et mål eller to!

Forudbestil din Real Madrid udebanetrøje hos Unisport i dag!

Shop den nye Real Madrid udebanetrøje 2021/22 hos Unisport her!