Chelsea udebanetrøje 2021/22 | Fejringen af den ikoniske gule farve

05.08.2021

Skrevet af Sandra

VI har set nogle forskellige farver på Chelseas udebanetrøjer, men én af de ikoniske farver er helt bestemt gul - og Nike har nu fået den tilbage til udebanetrøjen. Læs mere om det her!

Chelsea udebanetrøje 2021/22

Igennem alle bemærkelsesværdige æra i Chelsea FCs historie - alle respræsenteret af ikoniske spillere of historiske øjeblikke - gule trøjer har altid været en del af det. Ikoniske trøjer rodfæstet i Chelsea farvepalet. Denne udebanetrøje genindfører den ikoniske gule farve, men på en ny levende måde, sammensat med sort for at give en påfaldende, indflydelsesrig og æstetisk design. Og den tilpasser sig især den nye æra af ungdom og energi. Striberne er et nik tilbage til trøjer fra fortiden, men den føles stadig ny, sammensat med sort og er derfor en nyt look til klubben.

De vandrette striber er på fronten og ærmerne og Nike har fået ærmemanchetter tilbage, hvilket også er sorte. Hvis du tager et nærmere kig på kraven, så vil du se at bagsiden er sort og fronten er gul.Overordnet en meget velovervejet trøje. En ny ikonisk farve genindført til en ny gruppe af ikoner. Godt arbejde Nike!

Du kan købe den nye Chelsea udebanetrøje til 2021/22 sæsonen hos Unisort lige her!