PUMA Eclipse | PUMA lancerer blackout støvler

05.08.2021

Skrevet af Sandra

Eclipse sagaen fortsætter - sidste gang vi så en Eclipse colourway var tilbage i februar i år. Men PUMA tænkte at det var på tide at tilføje et nyt kapitel til sagaen. Lad os tage et kig på det!

Så, den nye Eclipse colourway består af to silioer - Ultra og Future Z.Og det er først gang vi ser de nye og opdaterede versioner ad Ultra ig Future Z i en Eclipse pack. Hvordan ser de så egentlig ud? De er en helt normal blackout støvle med røde detaljer - de har virkelig et stærkt og skarpt look! Synes du ikke? Det røde detaljer ses på logoerne og knopperne. PUMA har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Tag et nærmere kig på dem og så snakker vi lidt om teknikkerne nedenunder billederne.

Fortsættes nedenfor billederne

PUMA Ultra Eclipse

Som nævnt ovenfor, så er den første gang vi ser Utra 1.3 i en Eclipse pack. Så hvordan er de egentlig blevet opgraderet? Altså, den har en nyudviklet letvægts MATRYXEVO vævet overdel med tekniske Carbon yarns og transparente Mono yarns. Den nye overdel kombineres med en helt ny SPEEDCAGE for at skabe flerlagsstøtte til hurtig bevægelse. Overdelen har udskåret gennemsigtige 'vinduer' i midten af foden for yderligere at reducere vægten, hvilket gør Ultra 1.3 endnu lettere end Ultra 1.2.

Derudover inkluderer Ultra også en GripControl Pro-skin, der nu fylder hele overdelen - giver en tekstur til afgørende touches på bolden. Og sidst men ikke mindst, så har den også en ultrahurtig letvægts PEBA SpeedUnit ydersål med løbende spike-DNA til lynhurtig acceleration.

PUMA Future Z Eclipse

Future Z har en revolutionerende GripControl Pro belægning på udvalgte områder, som sørger for eksemplarisk boldkontrol og blødere struktur. Designet gør støvlen ekstra smidig, og FUZIONFIT+ kompressionsbåndet på midten holder foden fast, hvilket giver et sikkert lockdown i høj fart. Og eksplosiv Dynamic Motion ydersål der via et asymmetrisk knopsystem, giver optimal trækkraft ved acceleration.

Bliv en del af Eclipse verdenen og bliv klar til fodbold!

Køb den nye Eclipse pack hos Unisport lige her!