AaB i fodboldstøvler fra Unisport

04.08.2021

Skrevet af Lasse

AaB og Unisport har indgået et toårigt guldpartnerskab, der blandt andet betyder, at Unisport sørger for fodboldstøvler til AaB’s 3F Superligatrup.

AaB har fået ny guldpartner og ny officiel partner på fodboldstøvler i form af Skandinaviens største online fodboldbutik, Unisport, der har indgået et toårigt guldpartnerskab med Hele Nordjyllands Hold.

Partnerskabet indebærer blandt andet, at Unisport leverer støvler til AaB’s 3F Superligatrup, og derudover bliver Unisport.dk den eneste online forhandler - foruden www.aabshoppen.dk - af AaB’s nye kamptøj, rejsetøj, indløbstøj og opvarmningstøj fra Macron.

- Unisport er Skandinaviens største online fodboldshop, og derfor er vi naturligvis glade for, at vores fans nu også kan købe AaB’s officielle spillertøj, træningstøj og rejsetøj på Unisport.dk, når de i forvejen er ved at købe fodboldstøvler til efterårssæsonen, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Unisport kommer også til at lave spændende aktiviteter rettet mod AaB’s mange partnerklubber. Blandt andet gennem det nye koncept, Partnerklubbernes Dag, hvor AaB’s mange partnerklubber kan møde Unisport i Fanzonen til en hjemmekamp på Aalborg Portland Park.

Mikkel Sass, Head of Team Sales ved Unisport udtaler:

- Vi har lige siden vores første møde med AaB følt, at dette partnerskab var et perfekt match. AaB er en stor klub i Danmark, med en stolt historie bag sig og mange trofæer i pokalskabet. Klubbens historie, DNA og mange triumfer går hånd i hånd med Unisports vision om at gøre fodbolddrømme til virkelighed. Netop dette er noget vi særligt ser frem til at udleve med Hele Nordjyllands Hold.

- Allerede nu har vi oplevet stor interesse for AaB-produkterne på vores hjemmeside, så vi har store forventninger til de kommende sæsoner. Vi ser store muligheder sammen med Hele Nordjyllands Hold, deres partnerklubber og fans, og vi ser frem til et godt partnerskab, siger Mikkel Sass.

AaB’s guldpartnerskab med Unisport løber i første omgang til sommeren 2023.