Unisport søger assistent til fotostudiet i Albertslund

22.11.2021

Skrevet af Sandra

Unisport er Europas førende online retailer af fodboldudstyr. Dog sælger vi ikke kun fodbold relaterede produkter men favner nu også en masse fede lifestyle produkter.

Vi har i mange år sat standarden for hvordan produktbilleder skal se ud, indenfor vores branche. Der er en konstant udvikling som vi skal følge med i og vi prøver derfor altid at skubbe os selv videre med kreative løsninger.

Fotografering har altid være en del af Unisports DNA. Vi har taget vores egne produktbilleder siden starten. Senere blev der taget mange billeder til blog posts som præsenterede nye produkter og hurtigt kom SoMe ind og blev en stor del af hverdagen også.

Vi har i dag 6 millioner følgere på tværs af vores forskellige online kanaler. Herunder 1,2 millioner på vores internationale Instagram konti og 3 millioner på vores YouTube kanal.

Det store publikum krydret med vores trofaste kunder sætter høje krav til den kvalitet vi producerer. Du skal derfor være klar på at yde dit allerbedste!

Vi søger
Vi søger en person som kan hjælpe os “behind the scenes”. Alle produkter der bliver taget billeder af, hvad end det er produktbilleder eller SoMe content, skal bestilles fra vores lager og klargøres til fotografering.

En af de vigtigeste opgaver er dampning af tøj og fyldning af støvler. Vi har på nuværende tidspunkt haft mere end 6000 produkter igennem studiet, hvilket betyder at en stor del af dagen går med at dampe produkter. Det er en opgave som foretages i studiet, stående.

Det bliver din opgave at sørge for at der hele tiden er nye produkter klar. Samtidig skal du uploade de billeder vi har skudt, til produktet og sikre at kvaliteten af dem er god nok.

Når alle opgaver i studiet er ordnet vil der være en del opgaver som skal klares foran computeren. Her skal der f.eks. sættes attributes på nye produkter, så de er klar til at komme online.

Det er en fordel hvis du har en interesse for fodbold og de produkter vi håndterer. Din hverdag bliver sjovere når du får det vildt over at se din yndlings klubs kommende trøje, før alle andre!

Derudover skal du have et godt overblik så du kan finde rundt i de mange produkter vi har i studiet.

Hurtigt opsummeret vil du komme til at bevæge dig rundt med:
Bestilling og returnering af produkter i vores CMS
Klargøring af produkter (Fyld støvler, sæt snørebånd pænt, dampning af
trøjer, pumpning af fodbolde, etc.)
Sortering af produkter alt efter prioritet
Berigelse af produkter (Attributes, priser, billeder)
Rengøring af studie

Du vil ikke starte ud med alle opgaver fra første dag. Vi starter stille og roligt og fylder på hen ad vejen.

Det meste af vores kommunikation foregår på engelsk, da en af vores kollegaer er engelsktalende. Derfor vil det være en fordel hvis du forstår og kan tale engelsk.

I forhold til IT skal du have kendskab til Windows og vide hvordan du redigere i Excel og Word. Men du behøver ikke være en mester til det.

Arbejdstiden er hver dag fra 9-17 eller 8-16.

Ansøgning og andre oplysninger

Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv til job@unisport.dk og mærk mailen 'Ansøgning - Assistent Foto Studie”

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive det i din henvendelse, og Sebastian Strøm Karstensen, Manager of Product Management, vil kontakte dig.

Arbejdspladsen ligger i Albertslund, Herstedvang 10.' Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder løbende til samtaler, så send gerne allerede din ansøgning i dag.