Product Management søger ny holdspiller

02.08.2021

Skrevet af Sandra

Unisport leder nu efter den næste store stjerne til vores Product Management Team. En som vil være med til at udvikle Unisport, og som har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldshop.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Østrig og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 150 ansatte, og med gode muligheder for, at præge din egen dagligdag.

Som medarbejder i Product Management kommer du til at arbejde fokuseret og målrettet side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel tone og en afslappet atmosfære.

Du vil arbejde med produkter fra a-z herunder importeringen af produkterne fra de er bestilt og til de er online på tværs af vores websites. Du vil ligeledes komme til at prøve kræfter med indkøb i form af vores restock-programmer, hvor vi sikrer at essentielle produkter er på lager året rundt.

Som medarbejder i Product Management vil du have medansvar for, at hele teamet performer og have hånd i hanke med daglige lanceringer og klargøring af disse. Det indbefatter koordinering af lanceringer i vores kommercielle kalender, håndtering af masterdata, udarbejdelse af produkttekster og generelt kvalitetssikring af vores produkter online.

Der er i høj grad mulighed for at præge stillingen samt at implementere nye ideer på tværs af organisationen. Du får en stor berøringsflade, da Product Management fungerer som centrum for mange andre afdelinger, og derved arbejder tæt sammen med vores indkøbere, fotografer, marketing, grafik samt kundeservice.

Vi forestiller os at du har de grundlæggende excel-evner på plads, og har interesse for e-handel og det at arbejde i CMS.

Stillingen:

Det er en fuldtidsstilling på 37,5 timer, hvor din arbejdstid hovedsageligt er i tidsrummet 09-17.00

Din arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

- Importere og behandle produkter i vores CMS

- Håndtere og have ansvar for dele af vores restock program

- Planlægning og eksekvering produktlanceringer

- Diverse salgsfremmende tiltag på produktniveau

- Kontakt til brands og andre interessenter

Vi forventer, at du:

- Har en forståelse for e-handel og har kendskab til fodboldverdenen og dens produkter

- Kan tage initiativ og være ansvarsbevidst

- Har et teknisk kendskab til det at arbejde i excel og CMS

- Er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk og kan formulere dig godt.

- Mundtligt og skriftligt kan formulere dig præcist på engelsk, da vores virksomhedssprog er international

Ansøgning og andre oplysninger

Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv til job@unisport.dk og mærk mailen 'Ansøgning - Product Management Assistant”

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive det i din henvendelse, og Sebastian Strøm Karstensen, Manager of Product Management, vil kontakte dig.

Arbejdssted: Bådehavnsgade 38, 2450 København SV. Tiltrædelse: August/September 2021. Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder løbende til samtaler, så send gerne allerede din ansøgning i dag.