Tottenham udebanetrøje 21/22 | Nike lancerer noget anderledes til Tottenham

30.07.2021

Skrevet af Sandra

En første fra Nike - en sort trøje til Spurs. Men det er ikke den sorte farve, der skiller sig ud - det er den farverige grafisk print. Læs mere om det her!

Tottenham udebanetrøje 2021/22

Den nye Tottenham udebanetrøje 2021/22 repræsenterer Tottenham på en måde, der udtrykker sin kreative ånd. Et samfund, der er unikt i sin kulturelle mangfoldighed; 28.000 kvadratkilometer, inden for hvilke 13% af de unge Londonboere bor, og over 200 sprog tales. Det er veldokumenteret, at Tottenham har haft sine mørke dage, men gennem dette mørke er der opstået intens kreativitet. Dette unge samfund repræsenterer en ny generation af mangfoldighed og kreativitet. Trøjen fejrer smeltedigel og den nye bølge af fremtidige skabere.

Som vi nævnte ovenfor, så er det første gang Nike har lavet en sort trøje til Spurs. Men vi nævner også, at det ikke er den sorte farve, der skiller sig ud på denne trøje. Den sorte farve er faktisk bare basen af trøjen. Så lad os bare gå videre til det mere iøjnefaldende grafiske tryk, der har overtaget hele trøjen, undtagen på den autentiske trøje - her vil der være et stort almindeligt sort rektangel på bagsiden (sandsynligvis til dit yndlingsspillers navn og nummer ). Men lad os komme tilbage til design - det er lavet i flere farver og det ligner faktisk næsten rummet - synes du ikke?

For at toppe det hele, har Nike valgt at lave både, Nike logoet, klublogoet og sponsorlogoerne i neongrøn. Det fuldender helt bestemt designet på trøjen.

Du kan købe trøjen hos Unisport NU ved at klikke her!