Ny udebanetrøje til Man City | Fejrer fodbolden

29.07.2021

Skrevet af Sandra

Når du tager en fodboldtrøje på, bliver du en del af noget større - større end 90 minutter, større end fodbold, større end dig selv. Dette er præcis, hvad det betyder at tage en Manchester City-trøje på. Læs mere om betydningen bag trøjen her!

A DIFFERENT CITY - This City makes a difference. We go beyond Manchester, the United Kingdom, beyond Europe, working to create positive change for the community worldwide.

Manchester City udebanetrøje 2021/22

Den nye Man City udebanetrøje 2021/22 fejrer fodbolden som en styke for godhed, inspireret af klubbens globale fundamentinitiativ, Cityzens Giving. PUMA har indgået et samarbejde med Cityzens Giving og klubbens officielle vandteknologipartner, Xylem, for at levere fodbold og WASH-uddannelsesprogrammer over hele verden og give adgang til rent vand til samfund i nød, og bruger udebanetrøjen som kilde til inspiration og empowerment.

Men hvordan er trøjen et symbol på Cityzens Giving? Godt spørgsmål - der er vanddråber i hele designet, som fremhæver fundamentets sikre vand program. klublogoet, PUMA-katten og sponsorlogoerne er i iriserende farver, der ligner effekten af lys, der bryder gennem vanddråber. Den iøjnefaldende effekt på logoerne falmer fra lyserød til lilla og derefter til blå.

Fun fact: Hvis du ser nøje på brystet, vil du bemærke noget, der ser grafisk ud, men det er det faktisk ikke. Det er bare ventilationen på stoffet, som er meget synligt.

Er du en ægte Man City-fan, eller er du fan af trøjer med større betydning - så kan du købe udebanetrøjen 2021/22 hos Unisport lige her!