Barcelona udebanetrøje 2021/22 | Læs mere omkring den lilla skønhed

20.07.2021

Skrevet af Sandra

Barcelona er kendt for deres udebanetrøjer, der er altid noget specielt ved dem - og denne gang er ingen undskyldning. Den er lilla og den er fyldt med detaljer - Lær mere om historien bag den nye udebanetrøje.

Tots Units Fem Força - Together Stronger

Måske har du hørt denne sætning før, og hvis ikke, så kan vi fortælle dig, at den kommer fra klubbens slagsang. Trøjen er baseret på denne sætning kombineret med Generation Z. Nike lyttede og lærte af Gen Z-samfundet i byen - de vil have samvær, inklusivitet og menneskelig forbindelse. Barcelona er en by med en rummelig stemme. Det er en moderne by. De ønsker at have flere forbindelser til klubben.

Med disse learnings ønskede Nike at skabe et look, der inkorporerede ønsket fra byens unge med de ikoniske farver og DNA fra FC Barcelona. Det unikke lilla look er inspireret af kvinders empowerment. Læs mere om, hvorfor og hvilke specifikke detaljer blev tilføjet til trøjen, under billederne.

Tjek den vilde trøje ud og læs mere under billederne!

Fortsættes nedenfor billederne

Trøjen er lavet i et unikt look i lilla med iriserende detaljer. Den er primært lilla, med blå og røde striber på hver side. Men der er noget helt specielt ved logoerne på trøjen. De er dristige og skinnende - de har en iriserende funktion, der kombinerer guld, navy og rød med henvisning til regnbueflaget, der står for mangfoldighed.

Men det er ikke alt - Hvis du kigger nøje på trøjen, vil du se nogle striber i stoffet. Disse striber har faktisk sætningen "Tots Units Fem Força" skrevet, hvor den originale maskuline version er inkluderet i striberne på den ene side og den kvindelige version på den anden side.

Vi elsker, når en trøje har så mange skjulte detaljer, og vi slet ikke kan vente med at se Messi i aktion i den nye udebanetrøje!

Hvis du ikke kan få nok af den nye Barcelona-udebanetrøje 2021/22 - så kan du købe den lige her!