Manchester United hjemmebanetrøje 21/22 | Baseret på de tre ikoniske grundprincipper

15.07.2021

Skrevet af Sandra

adidas præsenterer en ny hjemmebanetrøje til The Red Devils. En trøje, der er lavet til klubben for at tage det næste skridt på deres vej tilbage til storhed - og skabt med tre ikoniske grundprincipper fra Manchester Uniteds rige historie i tankerne.

Manchester United var vant til at vinde trofæer, da den legendariske Sir Alex Ferguson var manager. Siden da har det været en rejse med både op- og nedture for den røde del af Manchester. Sidste sæson kom United tæt på trofæer, da de kom på andenpladsen i Premier League og runners-up i UEFA Europa League.

Nu er det tid for Manchester United til at tage det næste skridt, så de kan komme tilbage til hvor de hører hjemme. Og en måde at gøre det på er at lede efter inspiration i klubbens rige historie. Det er præcis hvad adi’ har gjort og forsøgt at indarbejde det i den nye Manchester United hjemmebanetrøje til 2021/22 sæsonen.

Manchester United hjemmebanetrøje 2021/22

Så hvordan har adidas indarbejdet The Red Devils 'store historie? Altså, de har påpeget og inkluderet de tre ikoniske grundprincipper i designet; YOUTH. COURAGE. SUCCESS, Således er den nye hjemmebanetrøje indbegrebet af alle disse elementer kombineret. Lad os finde ud af hvordan;

Først og fremmest så er trøjen primært lavet i rødt - selvfølgelig. De tre adidas-striber på skuldrende er hvide, og det samme gælder adidas-logoet på brystet. Indtil nu er der ikke noget nyt. Men! Noget har ændret sig. Der er et nyt sponsorlogo på trøjens front kaldet 'TeamViewer'! Det er også i helt hvidt. For os ser det meget bedre ud, når sponsoren på fronten tilpasser deres logos farve med trøjens farver. Og det er tilfældet her. Så godt gået!

Hvis vi kigger på detaljerne på trøjen, vil du bemærke, at ærmerne har nogle tykke hvide striber i enden. Og kraven er også lavet i hvidt. På bagsiden af trøjen, vil du finde en gylden djævel, som er magen til djævelen i klubbens klublogo. Og selvom vi sagde, at trøjen grundlæggende var rød, er der stadig nogle meget subtile lodrette linjer i trøjens design. Sidst men ikke mindst er de tre tidligere nævnte ikoniske grundprincipper skrevet inde i kraven i en gylden linje.

Vi synes, det er en meget stilfuld Manchester United-hjemmebanetrøje, som på nogle måder ser ret old-school ud. Nogle Manchester United-fans kan måske endda føle, at de har set den før. Hvis du er en af dem, så har du ret! Fordi det faktisk er bygget op omkring en af de mest berømte Manchester United-trøjer gennem tiden kaldet 'The Ringer'. En trøje, der blev båret af den legendariske George Best, da Sir Matt Busby var manager.

Hvis du også synes, at den nye Manchester United hjemmebanetrøje er stilfuld, kan du købe den på Unisport lige her!