Unisport søger en Junior Grafiker til vores kreative team!

13.07.2021

Skrevet af William

Drømmer du om at arbejde med de nyeste fodboldprodukter fra de største brands og de bedste hold? Unisport A/S er Skandinaviens førende virksomhed inden for salg af fodboldudstyr på nettet, og vi søger nu en dygtig grafiker, som skal være med til at løfte Unisports visuelle udtryk til næste niveau. Med et mål om yderligere vækst i ind- og udland, søger Unisport en medspiller, der kan træde ind i et ungt og dynamisk team, og bidrage med sine evner og passion.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Østrig og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 150 ansatte, og med gode muligheder for, at præge din egen dagligdag.

Vores vision er at inspirere, udfordre og vejlede vores såkaldte Unisport Youngsters, der lever og ånder for fodbold, ved at levere en integreret shopping oplevelse, både online og offline. Premium i alt hvad vi foretager os. Du bør derfor motiveres af skubbe til grænserne for, hvordan vi skaber den ultimative oplevelse for vores kunder.

Vi søger en dygtig Junior Grafiker til en fuldtidsstilling, som skal være med til at løse vores grafiske udfordringer, og give vores brugere den ultimative oplevelse. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik. Om du er helt nyuddannet eller har flere års erfaring er lige meget, så længe du har gåpåmodet og passionen, som det kræver for at nå Unisports ambitiøse målsætninger.

Stillingen

Junior Grafiker kommer du til at arbejde med udvikling af online kampagner, landingpages og nyhedsbreve, samt grafisk opsætning af annoncer, flyers og andre tryksager. Der vil primært være fokus på online materiale.

Vi samarbejder tæt med verdens største brands som fx Nike og adidas, og du kommer til at eksekvere kampagner, der skal understøtte deres globale kampagner med de største stjerner som Ronaldo og Messi, samt fodboldklubber som Barcelona, Manchester United og Real Madrid.

Vi befinder os i en branche med konstant udvikling, og det er derfor vigtigt at have fingeren på pulsen, når det kommer til programmernes funktioner, såvel som overordnede designmæssige tendenser.

Vi forventer du

- Elsker photoshop

- Har passion for det du laver og afleverer

- Kan arbejde med pressede deadlines

- Har et godt kendskab til Adobe CC pakken, og i særdeleshed Photoshop, Illustrator og InDesign.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling i en innovativ, prisbelønnet virksomhed og en first mover inden for dansk e-handel. Et tæt samarbejde med entusiastiske kolleger, der brænder for det de laver, og som vil, og kan, være med til at gøre en forskel. En sjov og indbydende arbejdsplads med en stolt kultur, samt et kreativt og professionelt miljø. Kolleger med masser af erfaring med design, layout, redigering, osv. Og ikke mindst, så tilbyder vi et job i en virksomhed med kraftig vækst og potentiale for personlig, faglig og kreativ udvikling.

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning, CV og portfolio I EN SAMLET PDF til job@unisport.dk med emnefeltet "Junior Grafiker".

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Brolykke pr. mail - crb@unisport.dk - Vi garanterer fuld diskretion. Vi forventer ansættelse hurtigst muligt - vi ser helst at du kan starte fra den 2/8. Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.